SARDkopenhagen


SARDkopenhagen er et dansk hudplejemærke, der producerer bæredygtige hudplejeprodukter uden skadelig kemi og miljøforstyrrende stoffer. Hudplejeserien fra SARDkopenhagen henvender sig til alle hudtyper - særligt til personer med en sensitiv hud. Læs mere om SARDkopenhagen her!

Olier | Hudpleje

18 Produkt(er)

Hvad er SARDkopenhagen?

SARDkopenhagen blev grundlagt af founder Charlotte Kasandra, som altid har interesseret sig meget for hudpleje, og hvilke ingredienser et hudplejeprodukt indeholder. Da Charlotte Kasandra blev gravid med sin søn, oplevede hun, at hun ikke kunne finde et bæredygtigt hudplejebrand, der producerede hudpleje med gode og naturlige ingredienser og uden nogen former for skadelige stoffer. Derfor besluttede hun sig for selv at skabe et bæredygtigt hudplejebrand, der kunne leve op til hendes krav og forventninger, og dermed blev SARDkopenhagen født. Alle produkter i SARDkopenhagens hudplejelinje er både bæredygtige og fri for kemi, hormon- og miljøforstyrrende stoffer, så de kan bruges af alle og til alle hudtyper. Ydermere er flere af produkterne AllergyCertified.

De vigtige olier

SARDkopenhagens univers er bygget op omkring olier. Begyndelsen for alle de mange hudplejeprodukter med olie, var da SARDkopenhagen overtog udviklingen og produktionen af Maria Magdalene-olien i Danmark. Dette blev startskuddet for et helt univers bestående af lækre olier. SARDkopenhagens olier består af rene råvarer og naturlige ingredienser. De gør meget ud af at købe ingredienserne lokalt, der hvor ingredienserne dyrkes naturligt. Deres arganolie kommer f.eks. fra Marokko, som er det eneste sted i verden, hvor man dyrker argan-træet. Bergamotolien kommer fra det sydlige Italien og fra Sicilien, hvor bergamot-appelsinen vokser naturligt.

SARDkopenhagen gør meget ud af, at vejlede kunderne i deres olier. Det er nemlig ikke alle hudtyper, som kan bruge den samme olie. Derfor har de, i deres univers, også mange forskellige olier, så enhver hudtype kan finde en olie, der passer præcis til dem.

Multifunktionelle produkter

Alle SARDkopenhagens produkter er multifunktionelle, da huden ikke er så forskellig fra den ene kropsdel til den anden. Det er derimod behovet, der kan variere fra ansigt til krop alt afhængig af hudens tilstand. Alle produkterne kan derfor bruges af både børn, gravide, mænd og kvinder, på samme måde som at de også er velegnet til både en fedtet/uren hud, sensitiv og moden hud samt hud med rosacea. Det store udvalg af SARDkopenhagens produkter hos Med24.dk består bl.a. af disse produkter:

  • SARDkopenhagen Argan Oil Pure – 100 ml.
  • SARDkopenhagen Epsom Badesalt Lavendel Mynte – 200 ml.
  • SARDkopenhagen Face/Bodyscrub Bergamotte og Eucalyptus – 200 ml.
  • SARDkopenhagen Essentielle No. 7 Face cream – 50 ml.
  • SARDkopenhagen Essentielle No. 9 Eye & Lip Balm – 15 ml.

Køb de multifunktionelle olier og hudplejeprodukter fra SARDkopenhagen nemt og sikkert hos Med24.dk. Vi har hurtig levering, så de skønne produkter hurtigt kan nå frem til dig.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.