Kundeservice
0 varer
Kurv

Sana Hemp

Sana Hemp
Sortér:
Popularitet
Navn
Pris
Anmeldelse
Nyeste

I Holland har de 20 års erfaring med at producere  industrihamp, som de blandt andet bygger hele huse med. Man anvender kun fibrene til byggematerialer, hvorfor blade, blomst og frø var et rest materiale som ikke blev udnyttet, på trods af dets store potentiale. Sådan startede Sana Hemp Juice i 2015 som et innovativt projekt. Ved hjælp af moderne teknologi, har Sana Hemp Juice skabt et unikt produkt som tilbyder noget verden ikke har set før – raw koldpresset hamp juice i en kapsel,  sugetablet, pipette flaske og tablet.

Moderne videnskab er kommet frem til mange opdagelser som fremmer  menneskers levetid og velvære. På trods af den ydre fremgang, har jorden aldrig før båret på så mange syge mennesker som i dag.

I 1980’erne, opdagede en gruppe israelske forskere atter noget helt banebrydende.  Efter at have studeret cannabisplanten i flere år, opdagede de, at mennesket  indeholder millioner af cannabis receptorer. Ikke fordi, at vi engang har indtaget en masse cannabisplanter, men fordi at det er et medfødt system, som vi har tilfælles med planten.

Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832