Sana Hemp

I Holland har de 20 års erfaring med at producere  industrihamp, som de blandt andet bygger hele huse med. Man anvender kun fibrene til byggematerialer, hvorfor blade, blomst og frø var et rest materiale som ikke blev udnyttet, på trods af dets store potentiale. Sådan startede Sana Hemp Juice i 2015 som et innovativt projekt. Ved hjælp af moderne teknologi, har Sana Hemp Juice skabt et unikt produkt som tilbyder noget verden ikke har set før – raw koldpresset hamp juice i en kapsel,  sugetablet, pipette flaske og tablet.

Moderne videnskab er kommet frem til mange opdagelser som fremmer  menneskers levetid og velvære. På trods af den ydre fremgang, har jorden aldrig før båret på så mange syge mennesker som i dag.

I 1980’erne, opdagede en gruppe israelske forskere atter noget helt banebrydende.  Efter at have studeret cannabisplanten i flere år, opdagede de, at mennesket  indeholder millioner af cannabis receptorer. Ikke fordi, at vi engang har indtaget en masse cannabisplanter, men fordi at det er et medfødt system, som vi har tilfælles med planten.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.