B3 Onye Vibrator, pink

B3 Onye Vibrator, pink
B3 Onye Vibrator, pink
B3 Onye Vibrator, pink
Se alle produkter fra Big Teaze Toys
Varenummer: 5502

Produktbeskrivelse

B3 Onye Vibrator i pink

B3 Onye Vibrator er både en fryd for øjet og for kroppen. Vibratoren kommer i en eksklusiv gaveæske og med det flotte design gør den sig godt som en gave til den du holder af. Onye Vibrator er omhyggeligt udformet af phthalat-fri plast, hygiejnisk rustfrit stål og ikke-porøs silikone. Onye har otte forskellige former for vibrationer: 3 hastigheder, fra blid til intens, og 5 mønstre af pulseringer for en række behagelige oplevelser!

Tidens kvinder har testet vibratoren, hvor den fik 5 stjerner ud af 5 mulige. De skrev bl.a.: ”ONYE vibratoren - En luksuriøs gave til din elsker (eller dig selv) Onye vibratoren er stilrent design, når det er allerbedst og med en overraskende kraftig motor. Den cylinderformede og kompakte "krop" er både anvendelig til massage, og dens diskrete og smukke design gør den til en elegant gave. Vibratoren er vandafvisende og har otte vibrations-trin med tre hastigheder fra helt blid til meget intens og fem slags pulseringer for ekstra nydelse.”

Vibratoren måler 11 cm i længden og 2,8 i omkredsen. Luksuriøs satin-foret gaveæske medfølger. Kræver 3 stk AAA batterier (medfølger ikke).

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.