Intimate Earth - Anal Relaxing Serum 30 ml

Intimate Earth - Anal Relaxing Serum 30 ml
Se alle produkter fra Intimate Earth
Varenummer: 38384

Intimate Earth Anal Relaxing Serum - skånsom og afslappende for maksimal nydelse ved anal penetration

Hos Intimate Earth forstår man, at analsex er blevet mere populært og knap så tabuiseret - til gengæld findes der mange produkter på markedet, som har anæstetisk effekt på ringmusklen, så den, i stedet for at blive afslappet, bedøves, hvilket kan forårsage ubehagelige rifter ved penetration.

Adventure Anal Relaxing Serum fra Intimate Earth er en urtespray sammensat af en kombination af økologiske ekstrakter fra blandt andet nellike, gojibær, aloe vera og citrongræs. Sprayen har en afslappende virkning på ringmusklen uden at bedøve, så du kan nyde anal penetration uden at skulle bekymre dig om ubehag eller rifter. Sprayen virker hurtigt, er let at påføre og indeholder ikke den syntetisk fremstillede lokalbedøvelse, benzokain.

Anvendelse

Påfør serum i det anale område og lad virke i 5-10 minutter for optimal effekt. Anvend eventuelt en god glidecreme sammen med serummet. Adventure er kondomvenligt og indeholder hverken parabener eller glycerin.


Indhold: 30 ml.

Ingredienser:
Water, Propanediol, Hydroxyethylcellulose, Polysorbate 20, Eugenia Caryophyllus (Clove) Bud Oil, *Aloe Barbadensis Leaf Extract, *Cymbopogon Schoenanthus (Lemongrass)Extract, *Lycium Barbarum (Goji) Fruit Extract, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid.

* = fra økologisk jordbrug.

Indgår i kategorierne
Lyststimulerende
Diskret levering

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?