Salt & Stone

Læs mere om de lækre hudplejeprodukter fra Salt & Stone.

3 Produkt(er)

Salt & Stone

Californiske SALT & STONE blev i 2017 grundlagt af tidligere pro-snowboarder Nima Jalali, som i sit professionelle virke ofte var udsat for elementer som varme, kulde, sne og sol, som krævede optimal pleje og beskyttelse. Her fandt han hurtigt, at en naturlig tilgang til kost, livsstil - men også hudpleje - gav den største og mest gavnlige effekt. Nimas - i først omgang personlige - ønske om højeffektive produkter som solbeskyttelse, hudpleje og deodoranter uden unødvendig kemi blev derfor startskuddet for Salt & Stone.

Ren, ukompliceret hudpleje

Simplicitet og gennemsigtighed er to helt væsentligt nøgleord for Salt & Stone. Produktserien er unisex med et ekstremt stramt og æstetisk udseende, som i dén grad går godt i spænd med den nordiske minimalisme. Indholdet består af naturlige højkvalitetsingredienser dyrket på forsvarlig og bæredygtig vis.

I Salt & Stones produkter anvendes hverken pesticider, syntetiske dufte, sulfater, petrokemiske ingredienser, parabener, ftalater eller GMO'er. Al emballage er fremstillet af genanvendte og/eller genanvendelige materialer, mens produkterne fremstilles på fabrikker drevet af sol- og vandkraft.

Sortiment

Hudpleje
Salt & Stone Antioxidant Hydrating Facial Lotion
Salt & Stone Antioxidant Facial Oil
Salt & Stone California Lip Balm, mint

Sol
Salt & Stone Sunscreen Lotion - Fås i varianterne SPF30 og SPF50
Salt & Stone Sunscreen Face Stick SPF50
Salt & Stone Lip Balm SPF30

Deodoranter
Salt & Stone Natural Deodorant - Fås i varianterne Lavender & Sage, Eucalyptus & Bergamot og Vetiver & Sandalwood.

Køb naturlig hudpleje fra Salt & Stone hos Med24.dk

Hos Med24.dk forhandler vi et bredt udvalg af produkter fra Salt & Stone. Køb hos os i dag - billigt, nemt og bæredygtigt.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.