Saga Copenhagen

Saga Copenhagen

Saga Copenhagen er et dansk brand med fokus på kvalitet, bæredygtighed og dit barns sundhed - læs mere her!

11 Produkt(er)

Historien bag Saga Copenhagen

Saga Copenhagen er et dansk brand, som Ole & Charlotte, samt deres datter og svigersøn, Ida & Joachim, står bag. Saga betyder; fortælling om en slægt, og for Ole, Charlotte, Ida og Joachim er Saga Copenhagen en ny fortælling i deres familie og deres liv. Hos Saga Copenhagen nøjes de ikke at fortælle om deres visioner og budskaber – de handler på dem!

Ole og Charlotte har i over 20 år drævet en interiørvirksomhed, så de har god erfaring med i bagagen – en erfaring som de elsker at dele med Ida og Joachim, der er stærke på områder som kreativitet og kommunikation. Med de forskellige erfaringer, som generationerne bringer til det fælles bord, og deres fortælling og budskab om at gøre en forskel, har Saga Copenhagen fået stor succes med deres produkter til de mindste i familien.  


Dit barns sundhed er i fokus

Hos Saga Copenhagen er deres mærkesag, at give den yngste generation den bedste start på livet. Dette sikrer Saga Copenhagen med produkter af høj kvalitet, som både passer på vores natur og verden, samt sætter dit barns sundhed i fokus. Med andre ord, har dit barn de bedste betingelser for at få den bedste start på livet og deres fortælling med Saga Copenhagen.  

Den mindste generation bruger alle sanser til at iagttage den nye og spændende verden, og derfor er det vigtig, at dit barns nusseklud, suttesnor eller svøb er fri for kemikalier. Derfor er alle produkterne fra Saga Copenhagen 100% økologiske - fra bomuldsfrøet lægges i jorden til den lander hos dig og dit barn. For at sikre den gode kvalitet hele vejen rundt, støtter Saga Copenhagen også op om den sociale ansvarlighed, hvorfor al produktionen foregår på GOTS certificereret fabrikker. 


Barnets favoritter fra Saga Copenhagen

Saga Copenhagen har et nordisk og minimalistisk design. Produkterne er fremstillet i det blødeste materiale og i afstemte farver, hvilket skaber rolige og trygge rammer for dit barn. 

Saga Copenhagen stofble

Hos Saga Copenhagen ved de, at stofbleer er i høj kurs hos børnefamilier, men selvom der bruges mange stofbleer i løbet af dagen, skal der ikke gås ned på kvaliteten - Tværtimod! Derfor har Saga Copenhagen udviklet stofbleer i 100% økologisk og GOTS certificeret bomuld, der både er dejlig blødt og holdbart. Du finder stofbleerne i et hav af forskellige stilrene designs, hvor du bl.a. kan vælge mellem følgende farver og motiver: 

  • Helikopter
  • Honey
  • Moonlight Blue
  • Gås

Saga Copenhagen savlesmæk

Med en savlesmæk fra Saga Copenhagen får du en ekstra blød smæk i 100% økologisk og GOTS-certificeret bomuld. Savlesmækkene er udstyret med justerbar lukning, så du nemt kan tilpasse smækken til dit barn. Med den høje sugeevne skal du ikke bekymre dig om savl på tøjet, og sidst men ikke mindst, er savlesmæk strikket med en masse fine detaljer. Find savlesmækken i din yndlingsfarve! 

Saga Copenhagen nusseklud

Skab tryghed for dit barn med en af de nuttede og bløde nusseklude fra Saga Copenhagen. Ligesom de andre produkter, er nussekludene ligeledes produceret i 100% økologisk og GOTS-certificeret bomuld, og du finder dem i mange forskellige farver. De skønne nusseklude er ikke kun bløde og behagelige at lægge med – stoffet kan også bruges til at tørre savl væk med. Skal du have en Saga nusseklud i Moonlight Blue, eller er du mere til Misty Rose?  


Køb Saga Copenhagen hos Med24.dk

Hos Med24.dk er vi stolte over at have de skønne og kvalitetsdygtige produkter fra Saga Copenhagen i sortiment. Når du bestiller dine yndlingsprodukter fra Saga Copenhagen, sender vi dem til dig med hurtig levering, og du kan opnå fri fragt. Gi’ dit barn den bedste start på livet med de bæredygtige og økologiske baby-produkter fra Saga Copenhagen!  

Pil til toppen

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.