S5

S5 Skincare - Revolutionerende hudpleje

S5 er et eksklusivt hudplejebrand baseret i England, som først blev stiftet i 2012 men relanceret i 2018 med splinter nye banebrydende og eksklusive produkter. Brandets produkter er alle håndlavede for at sikre den absolut højeste kvalitet. 

Brandets baggrund

S5 produkterne er udviklet med det formål at transformere din hud. Produkterne er fremstillet til at forbedre huden og behandle hudproblemer som for aldringtegn, akne, tørhed og andre symptomer på stresset og generet hud. 

Brandets stifter, Laura, har taget udgangspunkt i sine egne erfaringer med ødelagt hud, og hendes ønske er at forbedre andres livskvalitet og selvtillid ved at udvikle produkter, som reparerer og beskytter huden, så den bliver smuk og ungdommelig på ny. 

En naturlig løsning på stresset hud

S5 ved, at det moderne menneske i særligt høj grad udsættes for stressede faktorer samt snavs og forurening fra vores miljø hver dag. 
Inflammationen der uundgåeligt opstår på vores hud, kommer fra alt hvad vi udsætter kroppen for. Af denne grund, bruger S5 kun formularer, der er baseret på naturlige og organiske ingredienser, så huden ikke udsættes for flere skadelige stoffer, men helbredes helt naturligt. Ingredienserne bidrager aktivt til produkternes fantastiske egenskaber - kun de bedste ingredienser bruges i S5 produkter. 

S5 har 3 specifikke værdier, når de skal udvikle et hudplejeprodukt til dig:
- Respekt: Produkterne respekterer huden og dens naturlige funktioner. Hudplejen vil ikke virke forstyrrende eller på nogen måde skade din dyrebare hud. 
- Beskyttelse:  Produkterne har beskyttende funktioner på huden, og fungerer som et skjold mod de miljømæssige påvirkninger, så huden ikke skades på grund af stress og ekstreme forhold den kan udsættes for.
- Pleje:  S5 fremstiller produkter, som virker dybt plejende og bidrager til at forebygge fremtidig skade på den moderne kvindes hud. Produkterne nærer og behandler huden intenst på den absolut bedste måde. 

Teknologien bag

S5 tager innovative initiativer, når produkterne fremstilles. Alle produkter er designet af eksperter, som udvikler de bedste og mest naturlige produkter gennem højteknologiske metoder. De naturligt aktive ingredienser er nøje udvalgt på baggrund af deres renhed og evne til effektivt at pleje huden intensivt. 

Formularerne består af en blanding af de naturlige ingredienser kombineret med de mest effektive ingredienser i moderne hudpleje. Produkterne fra S5 går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller effektivitet. Dette afspejles både i de enkelte produkter, men også i hele konceptet omkring dem. For eksempel er der lagt et stort arbejde i en stilet og enkel emballage, som passer til de fantastiske produkter. 

Anti-age produkter fra S5 er det bedst mulige valg til dig med moden hud, der ønsker at bevare en ungdommelig udstråling, samtidig med at pleje og forkæle din hud. 

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?