Rodial Dragon's Blood Essence Mist - 100 ml

Rodial Dragon's Blood Essence Mist - 100 ml
Se alle produkter fra Rodial & Rodial Dragons Blood
Varenummer: 37357

Rodial Dragon's Blood Essence Mist - Multifunktionel ansigtsspray/ansigtsmist

Dragon’s Blood Essence Mist, som er inspireret af koreansk hudpleje, er en ultra-fin, let mist, der nærer og fugter huden i dybden med aktive ingredienser. 

Dragon’s Blood Essence Mist er i sandhed en multitasker, og dens avancerede formel fugter huden intenst og kan påføres på huden når som helst i løbet af dagen for at opfriske og give huden fornyet energi. 

Dragon’s Blood Essence Misten kan også anvendes som det første trin i din hudpleje-rutine for at forbedre hudens evne til at absorbere efterfølgende produkter og øge ingrediensernes effektivitet.

Fordele

Dragon’s Blood Essence Mist er velegnet til alle hudtyper og er formuleret med alle de kraftfulde, behandlende elementer, der findes i en serum, heriblandt en blanding af intelligente ingredienser, der reagerer på soleksponering og sørger for at imødekomme din huds behov døgnet rundt:

  • CHRONOCYCLIN® arbejder dag og nat på synligt at forbedre din hud; om dagen styrkes hudcellernes forsvarsmekanisme og om natten fremmes cellefornyelse.
  • Vitamin B booster hudens elasticitet, fremmer kollagen-produktionen og gør hudtonen mere ensartet for en naturligt perfektioneret hudtone.
  • Hydroveg® R nærer huden i dybden og skaber den perfekte base for påføring af makeup.

Anvendelse

Efter man har renset huden, kan denne ansigtsmist sprayes over ansigtet - husk at lukke øjnene mens du sprayer, og spray gerne 3 gange, for at få den optimale effekt.

Efter ansigtsmisten kan det anbefales at anvende et serum eller en fugtughedscreme for at fastlåse de virksomme ingredienser i huden.

Ansigtssprayen kan anvendes i løbet af hele dagen for at bevare en vel-hydreret hudtilstand, og til at friske huden op, hvis den mangler et boost.

For at opnå en ekstra glødende effekt, kan Rodial Dragon's Blood Essence sprayes på en ren make-up børste, som derefter kan påføre din highlighter ekstra intens.Køb den mutlitaskende ansigtsmist fra Rodial, Dragon’s Blood Essence Mist, til en fast lav pris på Med24!

Vi giver dig fri fragt på ordre over 200,- kr. og leverer dag-til-dag!


Ingredienser:

Vand, Bis-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Niacinamid, Phenoxyethanol, Zinc Gluconate, Natrium-PCA, Diglycerin, Urea, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Glycerin, Parfume, Hydrolyzed Rice Protein, Sorbitol, Lysine, PCA, Allantoin, Mælkesyre, Croton Lechleri Resin Extract, sodiumhyaluronat, Glutamylamidoethyl Imidazole, Geraniol, Limonen, Linalool

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.