Ingredienser: Ca. 550 g oksekød i tynde strimler 4 fed hvidløg 1-2 røde chili 4 spsk soja 2 store gulerødder 4 store forårsløg 350 g jasminris 6½ dl vand 6 spsk. olie – gerne olivenolie Salt og peber Sød chilisauce
Tilberedningstid ca. 25 minutter.
1. Kog jasminris i 6½ dl vand med 1 tsk salt under tætsluttende låg i 12 minutter. Lad derpå risene trække 10 min. 2. Hak hvidløg og chili fint. Varm 2 spsk olie i en sauterpande og rist kød, hvidløg og chili i 2-3 minutter. Tilsæt soja og lad den koge ind. Tag kødet op og gem på en en tallerken. 3. Skræl gulerødder og rens forårsløgene. Gulerødderne og det hvide af forårsløgene skæres i skiver. Det grønne skæres i stykker på 1 cm. 4. Kom det grønne fra forårsløgene ved risene i de sidste tre minutter af trækketiden. 5. Svits grøntsagsstrimlerne på panden et par minutter. Kom kødet ved og varm igennem. Anret med ris og server med sød chilisauce.
Næringsindhold pr. person:
Energi: 2800KJ (666 Kcal)
Energy (KJ)
Energy (kcal)
Energi (%)
Protein
677
161
24
Kulhydrat
1551
369
55
Fedt
572
136
20
Kundernes bedømmelse:
Baseret på 33 kunders bedømmelse
Fri fragt over 200 kr.
Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering
14 dages fortrydelse
14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.