Risret med strimler af oksekød og hvidløg og chili

Risret med strimler af oksekød og hvidløg og chili

Opskrifter -> Det orientalske køkken -> Risret med strimler af oksekød og hvidløg og chili
 
Til 4 personer
 
Ingredienser:
Ca. 550 g oksekød i tynde strimler
4 fed hvidløg
1-2 røde chili
4 spsk soja
2 store gulerødder
4 store forårsløg 
350 g jasminris
6½ dl vand
6 spsk. olie – gerne olivenolie
Salt og peber
Sød chilisauce
Tilberedningstid ca. 25 minutter.
 
1. Kog jasminris i 6½ dl vand med 1 tsk salt under tætsluttende låg i 12 minutter. Lad derpå risene trække 10 min.
2. Hak hvidløg og chili fint. Varm 2 spsk olie i en sauterpande og rist kød, hvidløg og chili i 2-3 minutter. Tilsæt soja og lad den koge ind. Tag kødet op og gem på en en tallerken.
3. Skræl gulerødder og rens forårsløgene. Gulerødderne og det hvide af forårsløgene skæres i skiver. Det grønne skæres i stykker på 1 cm.
4. Kom det grønne fra forårsløgene ved risene i de sidste tre minutter af trækketiden.
5. Svits grøntsagsstrimlerne på panden et par minutter. Kom kødet ved og varm igennem. Anret med ris og server med sød chilisauce.
Næringsindhold pr. person:
Energi: 2800KJ (666 Kcal)
  Energy (KJ) Energy (kcal) Energi (%)
Protein 677 161 24
Kulhydrat 1551 369 55
Fedt 572 136 20
Kundernes bedømmelse:
Baseret på 33 kunders bedømmelse

 

 


 

 

Fri fragt over 499 kr.

Med GLS/DAO PakkeShop

14 dages returret

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Spar endnu flere penge på dine sunde indkøb!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive tilbud, gratis fragt kampagner og eksperttips til en sund livsstil.