Rice


Rice er et dansk interiør og design firma, som er kendt for deres produkter lavet i farverigt melamin, håndlavede kurve og opbevaring samt for deres eget unikke håndlavede spisestel.

De producerer hverdagsmagi der pryder både spisebord og køkkenskabe og de garanterer at servicen får et smil frem hos alle. Rice designer produkter fyldt med livsglade farver samt skønne og skøre, men stadig praktiske former. Deres grund filosofi er at skabe noget som både er Fun, Funky og Functional.

Rice producerer og designer børneservice lavet i melamin. De sikrer sig altid, at servicen bliver produceret i det bedst tilgængelige melamin og at designet er fyldt med sjove farver og spændende mønstrer. Produkterne er både testet fødevaresikre samt opfylder danske krav og EU love og regler. Rice har også lavet en serie af plastik produkter, som bl.a. indeholder madkasser til børn. Madkasserne produceres ligesom deres andre produkter i flotte farver og seje mønstrer.

Alle Rice produkterne er testet fri for BPA og ftalater og kan sikkert anvendes til dine børn. 

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.