Revitalash

Drømmer du om fyldigere øjenvipper eller øjenbryn? Leder du efter en shampoo, som styrker dit hår? Så kan du udforske udvalget af produkter fra Revitalash her! 

Revitalash | Serum til vipper | Øjenmakeup | Hårpleje 

11 Produkt(er)

Øjenvipper giver selvtillid

Selvom Revitalash Cosmetics i dag er førende indenfor serum til øjenbryn og -vipper, startede historien om Dr. Brinkenhoffs idé et helt andet sted. Da hans kone fik konstateret brystkræft, gennemgik hendes krop store forandringer som følge af behandlingsforløbet, der heldigvis endte med at redde hendes liv. En af de ændringer i hendes udseende, der gik hende mest på, var de nu få og skrøbelige øjenvipper, hun havde tilbage. Denne ændring tærede på hendes selvtillid i sådan en grad, at hun ikke længere følte sig smuk. 

Derfor satte Dr. Brinkenhoff sig for at give sin kone selvværdet igen, og han skabte det første serum særligt til hende – og med et fantastisk resultat. De tynde og korte vipper blev lange og fyldige, og hendes selvtillid voksede sammen med dem.  

Med afsæt i sin kones oplevelse grundlagde Dr. Brinkenhoff Revitalash Cosmetics i 2006, og satte sig for at hjælpe alle kvinder, der var ked af deres korte eller skrøbelige øjenvipper. I dag producerer virksomheden både serums til øjenvipper og øjenbryn, hårpleje og øjenmakeup. Mærkets serummer er udviklet af læger og er desuden dermatologisk og klinisk testet. 


Få fyldige vipper med Revitalash

Du kender måske allerede Revitalash Advanced Eyelash Conditioner, som af mange bliver anset for at være et af de allerbedste øjenvippeserummer på markedet. Serummet kan give synlige forandringer efter kun 4-8 ugers brug, og er med til at gøre dine vipper fyldigere og længere. Lider du af øjenvippetab eller ønsker du blot længere vipper, er dette serum et must-have!  


Øjenmakeup fra Revitalash - intense bryn og feminine vipper

Revitalash Cosmetics har skabt mange andre lækre produkter end deres serummer. Du finder blandt andet den veganske og allergivenlige Revitalash Aquablur Hydrating Eye Gel & Primer, der på en og samme tid er en øjengelé og primer. Produktet styrker både bryn og vipper, og er derfor et glimrende supplement, hvis du anvender serum til øjenvipper eller bryn. 

Ønsker du intense øjenbryn her og nu? Så kan du prøve Revitalash Hi-Def Brow Gel, der kan fås i farverne Dark Brown og Soft Brown. Den medfølgende øjenbrynsbørste kan bruges til styling af dine bryn, hvorefter du kan tilføje den farvede gel for fylde og intensitet. Gelen er vandfast, så den holder hele dagen.  

Vil du gerne have lange vipper med det samme? Hvis du er i gang med serummet til dine øjenvipper, kan du sagtens anvende Revitalash Double-Ended Volume Mascara samtidig. I den ene ende af mascaraen finder du primeren, der beskytter dine vipper og giver dem mere længde og fylde. I den anden ende er den timeglas-formet børste, der med sin dybsorte farve dækker alle vipper og giver dine øjne et feminint og smukt look. 


Hårpleje til tyndt hår og tør hovedbund

Er du en af de mange, som døjer med tør hovedbund og tyndt hår, kan hårplejeserien fra Revitalash hjælpe dig. Både Thickening Shampoo og Thickening Conditioner indeholder en række af nøje udvalgte ingredienser, der alle sammen har til formål at pleje og styrke hovedbund og hår. Håret føles blødt og din hovedbund bliver mindre tør.  

Lider du af hårtab, er den banebrydende unisex hårskum Revitalash Volume Enchancing Foam perfekt til dig! Produktet booster hårets vitalitet med en unik formular, der er designet til at øge hårets volumen. Formularen tilføjer desuden glans og elasticitet til dit hår. 

pil til toppen

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.