Ren Logik

Ren logik - rengøring

Hvad er REN LOGIK?

REN LOGIK er en svensk livsstilsserie af vaskemidler, rengøringsmidler og sæber.
De er produceret til at rengøre dit hjem og tøj så skånsomt og effektivt som muligt og samtidig være skånsomme ved miljøet.  Alle produkterne er veganske, det vil sige der ikke indgår ingredienser fra dyr i produkterne. Produkterne er skånsomme og har en bionedbrydelig formel uden unødvendige kemikalier og farvestoffer. 

Flere af produkterne er med skønne dufte af blomster, som f.eks. hybenblomst, åkande og hyldebærblomst. Lugtesansen er en af vores stærkeste sanser og de skønne dufte kan bringe minderne frem...

REN LOGIK tænker både på miljø og mennesker.

Produkterne kommer i et stilfuldt og moderne design, der gør du gerne vil lade produkterne stå fremme. 

REN LOGIK gør det nemt at vælge miljørigtigt!

REN LOGIK er mærket med Good Environmental Choice. Produkterne er blide og koncentreret, Vask rent ved kun 30°.

Produkterne er ikke tilsat unødvendige farvestoffer eller kemi. Ren Logik har en bionedbrydelig formel og emballagen er fremstillet i bioplast. Ingen af produkterne i serien er testet på dyr.

Så tænker du på miljøet og samtidig ikke vil gå på kompromis med effektiv vask så er REN LOGIK serien lige noget for dig!

REN LOGIK til hele familien.

REN LOGIK tilbyder produkter til hele familien.
Til dem med følsom hud, allergi eller til de helt mindste i familien findes der uparfumeret sæbe der indeholder fugtgivende aloe vera. I serien findes der også uparfumeret vaskemiddel og skyllemiddel.

Du finder blandt andet:
REN LOGIK uparfumeret skyllemiddel er god til dem med sensitiv hud, da den ikke indeholder parfume eller farvestoffer. Produktet gør tøjet blødt og reduceret statisk elektricitet. 

REN LOGIK tøjspray med Åkande er et produkt til dit tøj eller andet tekstil, som sprayes på og det vil blive opfrisket. Sprayen forlænger tiden mellem vask og gør det nemmere at passe på tøj og tekstiler, da de ikke skades af for mange ture i vaskemaskinen.  

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?