Kundeservice
0 varer
Kurv

Rejer i rød kokosmælk med ingefær

Opskrifter -> Det orientalske køkken -> Rejer i rød kokosmælk med ingefær
 
Til 4 personer
 
Rejer i rød kokosmælk - med ingefærIngredienser:
400 g rejer
800 ml kokosmælk light
1 spsk rød karrypasta
4 stk gulerødder (300 g)
6 stk kaffir limeblade
200 g bønnespirer
10 cm ingefær
4 spsk fishsauce
1 lime 
frisk koriander
350 g jasminris
 
Tilberedningstid ca. 25 minutter.

1. Kog risene under låg i 6½ dl letsaltet vand i 12 min. og lad dem derpå trække. Skræl gulerødder og snit dem fint.
2. Kog kokosmælk med karrypasta, gulerødder og limeblade. Skræl og snit ingefæren fint. Tilsæt det sammen med fishsaucen i kokosmælken. Lad det simre 10 minutter og rør i gryden undervejs. Smag til med saft fra lime.
3. Tilsæt bønnespirer, rejer og plukkede koriander i kokosmælken og server med de kogte jasminris. 

Tip: Hvis du ønsker en mindre stærk ret kan du reducere mængden af karrypasta.

Næringsindhold pr. person:
Energi: 3062KJ (728 Kcal)
  Energy (KJ) Energy (kcal) Energi (%)
Protein 560 133 18
Kulhydrat 1606 382 52
Fedt 896 213 29
Kundernes bedømmelse:
Baseret på 19 kunders bedømmelse

 


 

 

Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832