Ingredienser: 400 g rejer 800 ml kokosmælk light 1 spsk rød karrypasta 4 stk gulerødder (300 g) 6 stk kaffir limeblade 200 g bønnespirer 10 cm ingefær 4 spsk fishsauce 1 lime frisk koriander 350 g jasminris
Tilberedningstid ca. 25 minutter.
1. Kog risene under låg i 6½ dl letsaltet vand i 12 min. og lad dem derpå trække. Skræl gulerødder og snit dem fint. 2. Kog kokosmælk med karrypasta, gulerødder og limeblade. Skræl og snit ingefæren fint. Tilsæt det sammen med fishsaucen i kokosmælken. Lad det simre 10 minutter og rør i gryden undervejs. Smag til med saft fra lime. 3. Tilsæt bønnespirer, rejer og plukkede koriander i kokosmælken og server med de kogte jasminris.
Tip: Hvis du ønsker en mindre stærk ret kan du reducere mængden af karrypasta.
Næringsindhold pr. person:
Energi: 3062KJ (728 Kcal)
Energy (KJ)
Energy (kcal)
Energi (%)
Protein
560
133
18
Kulhydrat
1606
382
52
Fedt
896
213
29
Kundernes bedømmelse:
Baseret på 19 kunders bedømmelse
Fri fragt over 200 kr.
Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering
14 dages fortrydelse
14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.