RAW

Raw

Garanti på RAW Blendere

I forhold til RAW produkter, har vi fra RAW fået følgende uddybelse af den garanti, som er på produkterne:

Overordnet
Garantien er 3 år på motordelen, 1 år på beholder, kobling og klinger.

Følgende betingelser er gældende:

1. Garantien
RAW garanterer at enheden er fri for defekter vedrørende materialer, udførsel og til at fungere tilfredsstillende – i garantiperioden fra købsdato. Det forudsættes at produktet anvendes i henhold til den medfølgende brugsanvisning. (Vær opmærksom på at der ikke er garanti på stav).  

2. Hvem kan søge garantidækning?
Garantidækning kan søges af alle der har et gyldigt købsbevis – som stadig er inden for garantiperioden.

3. Hvad dækkes?
RAW garanterer over for ejeren af produktet, at i tilfælde af at denne maskine svigter inden for garantiperioden, defineret i pkt. 1 ovenfor, på grund af en defekt i materialer eller udførelse eller som et resultat af normal slitage (Ved kommercielt køb dækkes normal slitage ikke), vil reparere eller ombytte den defekte maskine gratis.  

4. Hvad dækkes ikke?
Denne garanti dækker ikke kosmetiske ændringer som ikke påvirker ydelsen, for eksempel misfarvning af dele af produktet i hænderne på brugeren eller effekter ved brug af skuremidler eller madlavning vil ikke være berettiget eller anses som defekter. Denne garanti dækker ikke resultaterne af at bruge den medfølgende stav uden det medfølgende låg, eller hvis der anvendes nogen form for non-food elementer i maskinen under drift. Ved kommercielt køb dækkes normal slitage ikke. AK Trading vil ikke være ansvarlig for omkostningerne ved eventuelle uautoriserede garantireparationer.   

5. Hvad annullerer denne garanti?
Misbrug, fejlbrug, uagtsomt brug, ændring af maskinen, eksponering for unormale eller ekstreme forhold, eller undladelse af at følge brugsanvisningen vil annullere denne garanti. Denne garanti er også ugyldig ved reparationer på maskinen eller en komponentdel er udført af nogen, uden at være forhåndsgodkendt af AK Trading, eller hvis en komponentdel af maskinen i henhold til denne garanti er brugt i kombination med en motorbase eller beholder, som ikke er en original RAW del.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.