Q10 fra Biosym

Q10 fra Biosym
Coenzym Q10 - Kroppens vedvarende energikilde!

Naturligt, japansk ubiquinon Q10 - den ægte og bedste form for Q10.
I olieform og i en lysbeskyttet blød kapsel.
Det eneste præparat på markedet med flydende Lecithin (Fosfolipider) som bærestof for Q10 - det sikrer øget fordøjelighed og optagelighed af Q10. 
   
Hver kapsel indeholder
30 mg Coenzym Q10
400 mg Lecithin
86 mg Sojaolie
 
Q10 - Uddybende information
Q10 er et vitaminlignende stof, der er essentielt som elektrontransportør i respirationskæden, ligesom Q10 også fungerer som en antioxidant. Q10 findes i alle kroppens celler; de største koncentrationer findes i hjertemuskelvæv, muskler, lever og binyrer.

I hver enkelt af vore celler befinder der sig et lille "kraftværk" - de såkaldte Mitokondrier.

Mitokondrierne er cellernes ”kraftstationer” hvor næringsstoffer nedbrydes ved hjælp af kroppens forbrændingsproces, og næringsstoffernes bundne energi frigøres. Denne energi deponeres i molekylet ATP, som er kroppens vigtigste energireserve. ATP er cellernes ”brændstof”, og som sådan nødvendigt for alle kroppens funktioner.

Q10’s rolle i forbrændingsprocessen kan bedst sammenlignes med et tændrør i f.eks. en bilmotor hvorfra forbrændingen påbegyndes og styres.

Q10 har derfor en fundamental betydning for alle menneskelige væv og organers funktion og sundhed.

Selvom kroppen selv kan producere Q10, er der en hel række betingelser, som skal være opfyldt, for at kroppens egen Q10-syntese kan finde sted. Manglende syntese kan skyldes næringsstofmangler, genetiske defekter, som gør kroppen ude af stand til at syntetisere Q10 i tilstrækkelig grad, eller øget behov p.g.a. f.eks. forhøjet kolesteroltal eller for højt blodtryk.

Med alderen falder kroppens egen produktion af Q10 og dermed cellernes Q10-niveau. Dette er sandsynligvis en medvirkende faktor i selve aldringsprocessen og mange af de sundhedsproblemer den medfører. Kroppens Q10-niveau kan også falde p.g.a. øget behov ved specifikke lidelser, næringsstofmangler m.m.

Uanset årsag vil Q10-mangel først og fremmest gå ud over de væv, som har en høj stofskifteaktivitet, f.eks. muskler, mavens slimhinde og tandkødet.

Lecithin (Fosfolipider) som bærestof for Q10
Fordi Q10 er et fedtopløseligt, vitaminlignende stof, betyder dette i praksis at stoffet optages dårligt i cellemembranen, såfremt de helt rette betingelser ikke er til stede.

Optageligheden og biotilgængeligheden af lipofile (fedtopløselige) stoffer – som f.eks. Q10 – øges væsentligt gennem såkaldt micellisering – en proces hvor det fedtopløselige næringsstof forbindes med og indkapsles i et letoptageligt bærestof.

Coenzym Q10 fra Biosym indeholder derfor den bedste råvare - naturligt japansk ubiquinon - i olieform og i en lysbeskyttet, blød gelatinekapsel. Det er der naturligvis mange andre Q10-præparater som også gør.

Det specielle kendetegn ved Biosyms Coenzym Q10 – det der adskiller præparatet fra mængden - er, at Coenzym Q10 fra Biosym - som det eneste præparat på markedet – er bundet til (micelliseret) flydende Lecithin (Fosfolipider) som bærestof for Q10.

Dette har mange fordele, f.eks.:

Lecithin er et ideelt bærestof for Q10, fordi det øger dets fordøjelighed og optagelighed, samt fordeling i organismen.

Lecithin er et ideelt transportstof for Q10, da Q10 jo virker i cellernes mitokondriemembran, og denne membran består af op til 90 % Lecithin.

Lecithin er en antioxidant-synergist, d.v.s. Lecithin forøger effekten af andre antioxidanter - som f.eks. Q10. 

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?