Weleda Calendula Body Cream - 75 ml

1
(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Weleda & Weleda Baby & Barn
Varenummer: 25684

Weleda Calendula Body Cream - Naturlig pleje til den sarte hud i bleområdet

Calendula Body Cream er en nærende og rig kropscreme til babyer. Cremen plejer huden intensivt, og beskytter huden mod kulde og varme så den ikke tørrer ud. Sart og ny hud er utroligt vigtig at passe på - denne creme er egnet til netop dette.

Den naturlige kropscreme er baseret på økologisk morgenfrue, som har en beroligende og beskyttende effekt på den sarte babyhud. Cremen får sin rige og nærende konsistens fra økologisk sesamolie, som efterlader din babys hud blød som silke. De naturlige ingredienser sørger for, at huden aldrig tørrer hud, da den holder på hudens naturlige fugtighed.

Denne milde kropscreme er det perfekte produkt til at pleje og beskytte dit barns hud, da det er helt fri for syntetiske stoffer som konserveringsmidler, dufte, farvestoffer eller mineralolier. Cremen er godkendt af jordmødre som et effektivt hudplejeprodukt til nyfødte og spædbørn, og er dermatologisk testet så den kan anvendes på den mest følsomme hud. 100% af forældre som har testet produktet, mener at cremen plejer huden intensivt.

Anvendelse:

Kropscremen kan både smøres på babyens krop og ansigt, og kan også med fordel bruges i bleområdet, hvis huden har tendens til udslæt. Cremen kan bruges helt fra babyen er nyfødt og fremmer en sund udvikling af huden. 


Indhold:
75 ml

Ingredienser:

Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Water (Aqua), Lanolin, Glycerin, Alkohol, Hydrolyzed Beeswax, Glyceryl Oleate, Kaolin, Silica, Calendula officinalis blomstekstrakt, Fragrance (Parfum), Limonene, Linalool, Geraniol, Citral

(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Weleda & Weleda Baby & Barn
Varenummer: 25684
Natrue Certificering
Natrue Certificering

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.