Puori Proteinpulver

Puori Proteinpulver er din naturlige kilde til protein. De økologiske proteinpulver-produkter er til dig, som gerne vil give din krop de rette byggesten til genopbygning og opretholdelse af muskelmasse. Udforsk proteinpulver med smage som bl.a. vanilje og chokolade her! 

Hvorfor vælge Puori? | Vegansk Proteinpulver | Ofte stillede spørgsmål 

Hvorfor skal du tage Puori Proteinpulver?

Protein omtales ofte som kroppens byggesten, da de benyttes til opbygningen af celler, væv, hormoner, enzymer og antistoffer. Proteiner er opbygget af aminosyrer, hvoraf 8 er de essentielle. Disse 8 essentielle aminosyrer er kroppen ikke selv i stand til at danne, hvorfor er du er afhængig af at få dem gennem din kost eller ved hjælp af kosttilskud som proteinpulver. 

Puori Proteinpulver fås i to varianter, der er baseret på valleprotein. Puori PW1 Wheyprotein har mange fordele og gode egenskaber - blandt andet at de er: 

  • Fri for GMO
  • Fri for Pesticider
  • Fri for kemikalier
  • Fri for kunstige søde-/farvestoffer

Ingredienslisten for disse er desuden korte, da de kun indeholder 4-5 ingredienser. Vallen kommer fra økologiske europæiske og græsfodrede amerikanske kvæg, der er minimalt bearbejdet. Hvilket proteinpulver, der er bedst, må være op til dig at bedømme. De vallebaserede proteinpulvere fås med smag af chokolade og vanilje. 

Vegansk proteinpulver fra Puori

Er du veganer eller ønsker du blot at mindske dit indtag af animalske fødevarer? Så er Puori X Green Kitchen Stories: Puori Plante Protein Booster noget for dig! Baseret på ærteprotein får du økologisk og vegansk proteinpulver af høj kvalitet – uden at gå på kompromis med dyrevelfærd og bæredygtighed. 

Blandt det veganske proteinpulvers fordele er disse egenskaber: 

  • Økologisk certificeret planteproteinpulver
  • Indeholder alle essentielle aminosyrer
  • Unikt, letopløseligt protein booster uden eftersmag
  • Kan bruges i smoothies, juice eller bruges til bagning eller madlavning
  • Naturligt og letoptageligt organisk calcium udvundet af havalger, der høstes skånsomt
  • Gluten- og laktosefri samt halal

Hvad er Puori?

Puori er et dansk mærke, der med udgangspunkt i naturlige ingredienser af høj kvalitet har skabt en fantastisk linje af kosttilskud. Udover de forskellige, lækre proteinprodukter, finder du et hav af kosttilskud i Puoris sortiment. Af populære produkter kan Puori Omega-3, Puori Magnesium, Puori Probiotika og Puori Collagen nævnes. Hos Med24.dk finder du ofte gode tilbud på Puori samt tilbud på proteinpulver.  Ofte stillede spørgsmål til Puori Proteinpulver

Hvis du gerne vil kombinere din kost med Puori Proteinpulver, kan du sidde med mange spørgsmål. Du kan her læse nogle af de oftest stillede spørgsmål, så du kan blive klogere på Puori Proteinpulver. 

Hvor meget proteinpulver skal jeg tage?

Hvis du gerne vil benytte proteinpulver, er den anbefalede dosering 1 måleske dagligt. Du kan blande pulveret i smoothies, juice, bagværk eller anden mad. 

Hvor meget protein om dagen?

Skal du følge kostrådene, skal mellem 10-20% af din kost bestå af proteiner. For ældre mennesker anbefales 15-20%. Mængden af protein kommer derfor an på, hvor meget du får gennem din almindelig kost, samt hvor meget du træner. Vil du gerne opbygge muskelmasse, kan en proteinrig kost være at foretrække. 

Hvilken proteinpulver er bedst?

Det er svært at vurdere, om en slags proteinpulver er bedre end en anden. Kvaliteten af proteinet afhænger nemlig af sammensætningen af essentielle aminosyrer, dit behov samt hvor nemt det er at fordøje. Generelt betegner man animalske proteinkilder som højkvalitetsprotein, mens nogle vegetabilske proteinkilder kan være af lavere kvalitet.  

Hvad gør proteinpulver ved kroppen?

Puori Proteinpulver kan være en hjælpende hånd til en mere proteinrig kost. I sidste ende kan protein være med til at genopbygge og vedligeholde din muskelmasse. 

Hvilken proteinpulver skal jeg vælge?

Vælg proteinpulver efter, hvilken smag du godt kan lide. Hvis du er veganer, kan du vælge vegansk proteinpulver.  

Hvornår skal man tage proteinpulver?

Benyt Puori Proteinpulver straks efter træning. Her er musklernes genopbygningsevne særlig god. 

link til toppen

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?