Program Vet loppemiddel til hund og kat

Godkendt af lægemiddelstyrelsen

Hvis du gerne vil undgå, at dit kæledyr kommer hjem med ubudne gæster som lopper, kan Program Vet virke forebyggende og behandlende overfor både katteloppen og hundeloppen.

Med24.dk er godkendt af Lægemiddelstyrelsen.

Få bugt med lopperne | Hvordan bruger jeg Program Vet?

Få bugt med lopperne

Det kan være til stor gene for hunde og katte at have lopper, da de små insekters bid medfører irriterende kløe. Når du bekæmper loppeangreb, skal du dog huske på, at lopperne kun er en lille del af det. Det er nemlig også vigtigt at tænke på alle de æg, som lopperne lægger i pelsen på dyret. Med Program Vet kan du stoppe loppernes livscyklus, idet stoffet Lufenuron forhindrer æggene i at færdigudvikles og klækkes. På den måde stoppes loppernes formering, men for også at slippe af med de voksne lopper kan du med fordel kombinere behandlingen med Capstar Vet, der dræber voksne lopper indenfor 24 timer.  

Loppemiddel til vores bedste venner

Katteloppen Ctenocephalides felis kan angribe både hunde og katte, mens hundeloppen kun springer på hunde. Uanset om du har hund, kat eller begge dele, kan du finde Program Vet-produkter, der passer til dit kæledyr. Folkene bag Program Vet har sørget for, at midlet både findes til hunde og katte, og til hunde er doseringerne inddelt efter følgende størrelser: 

  • Små hunde på 0-7 kg
  • Mellemstore hunde på 7-20 kg
  • Store hunde på 20-40+ kg

Til katte findes kun 1 produkt, og her gives 1 tablet pr. måned, hvis katten vejer op til 4,5 kg, og hvis katten vejer mere end 4,5 kg gives 2 tabletter pr. måned for at sikre, at den gavnlige effekt opnås. 

Sådan anvendes og virker Program Vet

Program Vet er tabletter, som hunden eller katten skal indtage oralt. Det virkende stof Lufenuron bliver oplagret i fedtvævet hos dyret, og over lang tid bliver det langsomt frigivet til blodbanen. Det er herefter fra blodbanen at lopperne indtager stoffet, når de bider dyret, og de overfører så stoffet til deres æg efter formering. Stoffet bevirker, at der i æggene ikke bliver opbygget et velfungerende hudskelet, og at ægget derfor ikke klækker. Program Vet virker i op til 1 måned, hvor der løbende vil blive frigivet lufenuron til blodet, så dit kæledyr altid har et angreb mod loppeæg parat.  

Køb Program Vet billigt hos Med24.dk

Hos Med24.dk kan du finde forskellige beskyttende og forebyggende produkter til mindre kæledyr, og med vores hurtige forsendelse er dine kæledyr snart fri for lopper eller andre uønskede gæster. Program Vet kan findes til billige priser, og i kombination med Capstar Vet kan du effektivt behandle og forebygge loppeangreb i fremtiden.  

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?