Premind Biotics

Læs mere lige her:

Premind®Biotics - trust your gut!

Premind®Biotics består af en serie af produkter, der plejer dit helbred gennem tarmens bakterier. Serien af produkter blev skabt ud fra behovet for at optimere tarmsundheden og mentalt velvære naturligt. Valget om præbiotisk tilskud sikrer diversiteten i tarmfloraen, til gavn for det mentale klima, fordi det styrker og balancerer det indre økosystem.

Når din tarm har det godt, har du det godt

Premind®Biotics er vores svar på det ideelle, præbiotiske og plantebaserede tilskud, der via tarmen effektivt og målrettet gavner mentalt velvære, kroppens forsvar samt mentalt overskud. Udviklet og skabt til mennesker som søger den ekstra støtte til deres tarmsundhed og tilfører en naturlig balance til det kognitive velbefindende.  

5 fantastiske og naturlige kosttilskud, der på hver sin måde hjælper netop dig

Det nuværende sortiment består af 5 forskningsbaserede, naturlige kosttilskud, der på hver sin måde bidrager til en sundere tarm og dermed bidrager til øget mentalt velvære (RO) og overskud (FOKUS), bedre nattesøvn (DRØM) og mere kontrol over din appetit (MÆT) samt dit immunforsvar (IMMUN). 

Produkterne tager afsæt i gammel, empirisk viden kombineret med moderne videnskab.

Alle produkter hos Premind®Biotics er udelukkende baseret på naturlige ingredienser og 100% plantebaserede - og kommer i en bæredygtig emballage.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice