Prac-tic loppe- og flåtmiddel

Prac-tic Godkendt af lægemiddelstyrelsen

Med Prac-tic Spot-on kan du behandle loppe- og flåtangreb hos din hund, samtidig med at produktet har forebyggende virkning i hele 4 uger.

Med24.dk er godkendt af Lægemiddelstyrelsen.

Undgå lopper og flåter | Beskyttelse til alle hunde

Lad trygt din hund være udenfor

De fleste hunde elsker at bruge tid udendørs, og for dem er alle nye steder interessante, eller så har de potentiale som legeplads. Alle hunde skal have muligheden for at undersøge nye områder, lege i det høje græs, og socialisere med andre hunde, uden at du som hundeejer behøver at være bekymret for at komme hjem med lopper eller flåter. Hos Med24.dk kan du finde Prac-tic loppe- og flåtmiddel til gode priser, så du trygt kan tage din hund med udenfor og på tur.

Behandler og forebygger lopper og flåter

Loppe- og flåtmidlet kan anvendes som behandling, hvis skaden skulle være sket at hunden er kommet hjem med ekstra passagerer. Prac-tic indeholder pyripol, som er et stof, der dræber lopper indenfor 12-24 timer og flåter indenfor 24-48 timer efter de har bidt sig fast. 

Hvis du bruger midlet som forebyggelse holder det i helt op til 4 uger, hvor din hund altså er sikret mod loppeangreb og bid fra flåter. Selv hvis din hund holder af at bade eller trænger til et bad hver uge, forsvinder effekten fra Prac-tic ikke. Undgå dog at bade og indsæbe din hund 48 timer før og efter påførslen af Prac-tic for at sikre produktets virkning. 

Et nemt produkt at anvende

Prac-tic loppe-og flåtmiddel kommer i små pipetter, der er nemme at håndtere, og som derfor nemt kan bruges, hvis din hund er fyldt med energi og har svært ved at stå stille. For at påføre midlet børstes pelsen på ryggen blot lidt til side, så huden kommer til syne, hvorefter indholdet af pipetten fordeles ud på området. Det er vigtigt, at produktet ikke fordeles et sted, hvor der er fare for, at din hund kan få produktet i øjnene, eller hvor den kan slikke det af sig.

Prac-tic er en hjælp til alle hunde

Da hunde kommer i alle størrelser, har man fra Prac-tics side gjort det nemt for hundeejere at finde præcis den doseringsstørrelse, der passer til sin hund. På den måde undgår man at overdosere, mens man samtidig opnår den gavnlige effekt fra loppe- og flåtmidlet.

Der tages udgangspunkt i hundens vægt, og Prac-tic opdeles i 4 forskellige doseringsstørrelser. 

  • Meget små hunde på 2 – 4,5 kg
  • Små hunde på 4,5 – 11 kg
  • Mellemstore hunde på 11 – 22 kg
  • Store hunde på 22 – 50 kg

Det anbefales ikke at bruge Prac-tic på hunde, der vejer mindre end 2 kg. 

Køb Prac-tic billigt hos Med24.dk

Her hos Med24.dk bekymrer vi os både om menneskers helbred såvel som vores bedste venner hundene. Derfor kan du her købe Prac-tic Spot-on pipetter til behandling og forebyggelse af lopper og flåter - altid til skarpe priser og med hurtig levering, så din hund hurtigt kan komme af med de små ubudne gæster.  

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?