Pigeon babyprodukter

PigeonHos os kan du købe Pigeon produkter billigt og vi har altid nogle gode tilbud. Pigeon er en af verdens førende producenter af babyprodukter. Bl.a. er vådservietter og ammeindlæg blandt de mest solgte i verden og i Danmark. Den høje kvalitet er også kendetegnende for deres sutter og sutteflasker.

Pigeon bruger hvert år mange penge på forskning og udvikling. Man studerer dels børns udvikling, så man kan skabe de optimale produkter. Derudover forsøger man altid at bruge de bedste materialer og ingredienser. Når du køber Pigeon er du sikker på at få BPA frie produkter til dig og din baby!
Pigeon begyndte oprindeligt med at lave sutteflasker, men siden er sortimentet udvidet væsentligt. Produktsortimentet omfatter nu også ammeindlæg, vaskeservietter, plejeprodukter og sutter. Pigeon kom til Danmark i 1993 men er oprindeligt startet i Japan. Det er nu et verdensomspændende brand inden for produkter babyer.

Navnet Pigeon kommer fra det engelske/franske ord for due og netop duen var også det oprindelige logo på produkterne. Selskabets navn stammer fra virksomhedens oprigtige håb om et fredeligt, velstående samfund og lykke for alle nyfødte.

Selskabets nye logo bærer det visuelle af to hjerter, et hjerte indeni det andet. De dobbelte hjerter symboliserer moderens kærlighed (det store hjerte) for hendes baby (den lille hjerte). Virksomhedens mission er at understrege betydningen af kærlighed til så mange mennesker som muligt ved at indarbejde værdien i sit logo. Selskabets navn er tæt forbundet med innovative produkter af høj kvalitet til overkommelige priser.

Pigeon er særligt dedikeret til fordelene ved modermælk. Modermælk er den mest dyrebare gave en mor kan give sit barn. Det giver næringsstoffer, der er nødvendige for en sund vækst og antistoffer, der beskytter barnet mod sygdom. Amningen bidrager endvidere til at skabe et stærkere bånd med din baby.

Med mere end 50 års intensiv forskning, tilbydes kun den bedste kvalitet til familier rundt om i verden.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.