PH-Balance - Pascoe Naturmedizin

Læs mere om pH-Balance Pascoe lige her:

Hvornår skal man indtage pH-balance Pascoe?

Vi anbefaler, at man tager 2-3 tabletter 3 gange dagligt ca. 20 minutter efter et måltid for optimal effekt ogsammen med et stort glas vand. Eller 1 tsk. pulver en gang om dagen efter aftensmaden. Dette er det optimale tidspunkt, da man derved sikrer, at man ikke neutraliserer den mavesyre som dannes under/efter et måltid.

Hvor lang tid skal man tage pH-balance Pascoe?

Dette varierer fra person til person og afhænger af mange faktorer; herunder hvilken type mad man spiser. Det nemmeste er, at man løbende måler urinens pH-værdi og tjekker den i forhold til syre-base profilen.

Hvis pH-værdien ligger et stykke under den anbefalede værdi (kroppen er for sur), anbefales det, at man indtager pH-balance Pascoe® i 6 uger for at bringe kroppen tilbage i balance.

Kan man overdosere med pH-balance Pascoe, så kroppen kun bliver basisk?

Nej. Hvis kroppen allerede er basisk nok, udskiller den bare de basiske mineraler via urinen. Man bør dog ikke overskride den anbefalede daglige dosis.


Fordele ved pH-balance Pascoe:

I princippet er pH-balance Pascoe et anvendeligt tilskud for mange mennesker.

pH-balance Pascoe har en meget høj syre-bindende kapacitet. Såkaldte basiske bicarbonater sørger for dette. Det er basiske salte, der findes som naturlige syre buffere i kroppen og de findes også i pH-balance Pascoe. De binder overskydende syre og sørger for, at kroppens syre-base balance kommer tilbage i balance. Mineralstoffet zink er uundværligt for dannelsen af bicarbonat og således også for et afbalanceret syre-base-stofskifte.

pH-balance Pascoe indeholder vigtige mineraler:

Zink bidrager til normal syre-base-balance. Zink bidrager endvidere til at bevare et normalt hår, normale negle, normal hud, normal synsevne - samt et normalt fungerende immunsystem.  Desuden hjælper zink med at beskytte cellerne mod oxidativt stress.

Calcium og magnesium bidrager til et normalt fungerende energistofskifte, normal muskelfunktion og til vedligeholdelse af normale knogler.


Din syre-base profil:

Du kan nemt måle kroppens syre-base balance ved at måle din urins pH-værdi med de medfølgende pH strips.

Sådan måler du:

  1. Mål urinens pH-værdi mindst 3 gange dagligt. Fordel målingerne hen over dagen og gerne mellem kl. 9 og 17
  2. Sammenlign med det samme farven på din anvendte teststrimmel med pH-værdi-skalaen
  3. Notér dine værdier i vedlagte tabeller og i dagsprofilen. Det er ideelt, hvis værdierne på dine pH-målinger af urinen ligger indenfor det hvide felt


Gentag disse målinger 3 dage i træk, så en uge senere og evt. en måned senere.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.