Pet For Life kosttilskud til din hund

Pet for Life kosttilskud - uanset om din hund er stor eller lille, raceren eller et dejligt gadekryds

Du kan ikke være sikker på, at din hund får alt det, den har brug for via dens almindelige kost. 
Pet for Life passer til alle hundetyper og indeholder de vitaminer, mineraler og aminosyrer, din hund skal have. De enkelte tilskud er skræddersyet, så de opfylder det, en sund og energisk hund har brug for. De forskellige typer af tilskud i Pet for Life-serien er skabt af veterinære specialister med særlige viden om kost til hunde. 

Anvendelse: 
Du kan give Pet for Life til din hund, samtidig med at den får sin mad eller som en belønning. Det er vigtigt, at din hund har mulighed for at komme til vand. 

Det er normalt ikke et problem at få din hund til at spise Pet for Life-tilskuddet. De fleste af produkterne er mikset med fiskeolie og gives til hunden som en letopløselig kapsel. Hunden nyder godt af fiskeolien, og med kapslen er det let både at gemme og give tilskuddet i den rette dosis. 

Da tilskuddet er samlet i én kapsel, vil hunden spise alt på én gang, og intet bliver levnet. 
Din hund har godt af olien, og kapslen bevirker, at tilskuddet er let at gemme i kosten. Det er måske smartere at erstatte din dygtige hunds daglige belønning med Pet for Life-kapsler.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.