Croll og Denecke Gavesæt i trækasse - 1 stk

Croll og Denecke Gavesæt i trækasse - 1 stk
Se alle produkter fra Croll & Denecke
Varenummer: 2634

Wellnesssæt i trækasse fra Croll og Denecke

Dette sæt indeholder et komplet badesæt baseret på naturprodukter. Alle produkterne i dette sæt er bæredygtige og passer perfekt til dig, som ønsker at forkæle dig selv lidt ekstra.

Sættet indeholder følgende produkter:

  • Neglebørste
  • Massagestrop
  • Massagebørste
  • Hamphandske
  • Loofah svamp
  • Massagerulle
  • Trækurv

Sådan anvender du produkterne i sættet:

Her får du en gennemgang i, hvordan du anvender hver enkelt ting i sættet.

Neglebørste

Neglebørsten kan du bruge med flere henblik. Som oftest anvender du neglebørsten for at rengøre dine negle og fingre. Du kan med fordel anvende din neglebørste nogle gange om ugen, for at eksfoliere dine neglebånd, så de fremstår mere soigneret og klare.

Massagestrop

Massagestroppen anvendes i badet enten med eller uden sæbe på f.eks. din ryg. Den lidt grove overflade sætter gang i blodomløbet og giver din hud en skøn udstråling. Massagestroppen giver samtidig din hud en eksfoliering, så døde hudceller forsvinder fra hudens overflade.

Massagebørste

Massagebørste er et perfekt redskab til dig, der gerne vil give din krop lidt ekstra forkælelse. Du kan anvende den i badet med din foretrukne sæbe, og massere den ind i huden. Massagebørsten kan også anvendes efter badet med en god bodylotion. Handsken kan anvendes overalt på kroppen.

Hamphandske

En hamphandske er bedst at bruge i badet, da det vil være mest skånsomt for din hud. Handsken fjerner døde hudceller, giver en flot blød og en blødere hud. Det kan anbefales at anvende en hamphandske inden barbering af f.eks. ben.

Loofah svamp

Loofah svamp eksfolierer huden, så den bliver glat og smuk. Desuden udvider svampen sig og bliver blød, når den bliver våd.

Massagerulle

Massagerullen kan anvendes overalt på kroppen. Den har en smart håndtag, så du nemt kan føre den rundt på kroppen. Massagerullen kan anvendes med og uden creme.

Indgår i kategorierne
Massageudstyr

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.