Beurer CM 100 Cellulite Massageapparat

1
1
1
1
Se alle produkter fra Beurer & Beauty By Beurer
Varenummer: 36730

Beurer CM 100 er verdens første anti-cellulite apparat som er klinisk testet til at reducere cellulite

Beurer CM 100 er verdens første anti-cellulite apparat som er klinisk testet til at reducere cellulite - en nyhed som de fleste kvinder vil juble over.

Størstedelen af alle kvinder kender til appelsinhud i en eller anden udstrækning, og langt de fleste ville gerne være dette foruden. Heldigvis er appelsinhud kun et kosmetisk problem, som kan reduceres med dette anti-cellulite apparat. 

Hvad er appelsinhud?

Appelsinhud (eller cellulite på engelsk) er noget der rammer ca. 80-90% af alle kvinder. Forekomsten af appelsinhud behøver ikke at være grundet ens vægt, mange nedarver det også. Rent kosmetisk ses det f.eks. i form af buler på lårene eller ballerne, og dette er et udtryk for en ophobning af fedtceller i underhuden. Fedtceller har en tendens til at udnytte dén fleksibilitet der især ses i det kvindelige bindevæv, hvor de maser sig ind i alle huller, de kan finde. Derved forekommer der dén bule-lignende hudtilstand vi kalder appelsinhud.

Hvordan behandler man appelsinhud?

Ved behandling af appelsinhud/cellulite forsøger man at nedbryde fedtmolekylerne inde i fedtophobningerne, da dette er de “buler” vi kategoriserer som appelsinhud. Dette kan massageapparatet fra Beurer gøre ved at sende vibrationer ind på appelsinhuden, der bidrager til en øgning af blodgennemstrømningen i hudvævet, som gør at dé fedtmolekylere, der sidder som fedtklynger i hulrummene i underhuden, nedbrydes og hudvævet opstrammes.

Resultater ved brug af Beurer CM 100 massageapparat

Beurer CM 100 cellulite massageapparat er klinisk testet til at reducere appelsinhud synligt på blot 12 uger. 80% rapporterede at deres hud føltes blød og glat efter brug. 73% rapporterede at deres hud var synligt opstrammet efter de 12 uger.

Anvendelse af Beurer CM 100

Beurer CM 100 Cellulite Massageapparat har både en nubret og en glat forside, samt rillede stykker i enderne, der giver den et fast greb, og gør den nem at anvende. Derudover kan den indstilles på 3 forskellige vibrations-intensitetsniveauer, samt 2 forskellige massageprogrammer.
Da massageapparatet er vandtæt, er denne oplagt til at bruge i badet, men kan også anvendes på tør hud. Ved anvendelse på tør hud, anbefales det dog at der bruges en olie på det givne område, da dette vil gøre processen nemmere.

Produktinfo:

  • Vandtæt
  • Genopladelig, ca. 10 timer
  • Opladningstid 3,5 time
  • Appatet slukker efter automatisk efter 15 min.
  • 3 års garanti

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.