Lantz Copenhagen PRO LED Lys Ansigtsmaske

Lantz Copenhagen PRO LED Lys Ansigtsmaske
Lantz Copenhagen PRO LED Lys Ansigtsmaske
Lantz Copenhagen PRO LED Lys Ansigtsmaske
Lantz Copenhagen PRO LED Lys Ansigtsmaske
Se alle produkter fra Lantz Copenhagen
Varenummer: 46202

Lantz Copenhagen PRO LED Lys Ansigtsmaske - afslappende hudplejebehandling

LED Light Therapy Facial er en smertefri, afslappende hudplejebehandling, der fylder aldrende hud op ved at øge kollagenproduktionen og behandle uren hudved at dræbe bakterier. LED fungerer ved at sende energiproducerende lyspakker ind i de dybere lag af huden.

LED lysterapi er bølgelængder, der er i stand til at passere gennem væv op til 1 tomme dybt. Rød og næsten infrarød har gavnlige virkninger på cellerne ved at "kickstarte" dem til straks at skabe mere ATP (cellulær energi) og øge DNA- og RNA-aktivitet.

Dette produkt bruger 3 typer lyskilde inklusive røde, blå og orange farver:

Rødt lys:

Det røde lys bølgelængde varierer fra 620 til 750 nm, og det letter blodcirkulationen, fremskynder stofskiftet, genererer kollagen, hvilket hjælper rynkeplejen og forbedrer huden.

Rødt lys har mange kosmetiske og anti-aging egenskaber. Denne særlige type behandling har været kendt for at helbrede huden over tid på grund af dens dybe penetration. Lysets dybde begynder at øge den hurtige indre heling og hjælper kroppen med at producere ATP. ATP hjælper med blodcirkulationen, reducerer betændelse og reducerer beskadiget væv og hævelse. Når din blodcirkulation er på punkt, fjerner den hjertets tryk og hjælper kroppen med at helbrede.

Rød lysterapi bruger ikke UV-lys. De anvendte LED-lamper brænder, klipper eller knækker ikke huden. Proceduren er fuldstændig ikke-invasiv og har ingen bivirkninger af rødme eller betændelse bagefter *. Du kan anvende makeup direkte efter!
Når du bruger rødt lys i ansigtet, kan du hurtigt øge kollagen og opbygge elasticitet. Efter en række behandlinger, vil du begynde at se klarere, lysere, strammere hud *.

Blåt lys:

Bølgelængde af blåt lys varierer fra 476 til 495 nm, og det fjerner propioni bakterie akne, er nyttigt for acne pleje og mindsker hudorme.
Blåt lys er en anden mild LED-procedure, der trænger ind i hudens porer og fjerner bakterier. Mens nogle bakterier er nyttige, fremmer andre olieproduktion og andre forhold, der forårsager pletter.

Blåt lys aktiverer kemikalier inde i disse bakterier, som brister deres ydre vægge - ødelægger cellen og deres evne til at danne uren og andre ufuldkommenheder.

Orange lys:

Bølgelængde af orange lys varierer fra 590 til 620 nm, og det forbedrer funktionen af iltudveksling i cellerne, fremskynder blodcirkulationen sammen med falmning af pigmenterne. Orange lys er derfor nyttigt for at forbedre, lysne og blødgøre huden.
Orange lys hjælper med at genoplive huden. Det har vist sig at bringe vitalitet til kedelige og livløse hudfarver. Orange lys er godt til at bringe en glød til huden til særlige lejligheder.

Stimulerer også produktionen af røde blodlegemer i huden og er effektiv til behandling af unormal pigmentering (hypo og hyper), og stimulering af cirkulationen.

Anvendelse:

LED lys ansigtsmaske anvendes på et rengjort ansigt. Vi anbefaler en behandlingstid på 15-25 minutter per gang.
Den anbefalede mængde behandlinger varierer fra person til person; vi anbefaler  3 behandlinger om ugen i 3 måneder, for at se de optimale resultater *.

* Resultaterne kan variere fra person til person.

 1. Rens ansigtet
 2. Påfør beroligende og fugtgivende produkter, eller ingen produkter. Vi anbefaler varmt vores hamp olieserum, eller en sheet maske.
 3. Hold knappen inde i 2-3 sekunder for at tænde masken.
 4. Tryk på knappen indtil ønskede LED lys farve kommer.
 5. Tag masken på, og anvend den i 25 minutter.
 6. Hold knappen inde 2-3 sekunder for at slukke for strømmen.
 7. Efter behandlingen er det en fordel at give din hud din favoritserum og creme.

LED lysmasken kan anvendes hver dag, og minimum 3 gange ugentlig for optimal effekt.

Advarsel:

 • Brug altid masken sammen med et rengjort ansigt, brug aldrig produkter der indeholder syre, pigment behandlende eller retinoler. Brug KUN masken med beroligende og fugtgivende produkter, eller helt rent.
 • Det elektrisk kredsløb inde i enheden bør ikke trykkes eller foldes sammen, og det skal placeres fladt for at forkaste skjoldet efter hver brug.
 • Opbevar masken i kassen for at sikre, at skærmen ikke beskadiges.

Indeholder: USB-stik
Måler: 20 cm x 17 cm
Detaljer: Trådløs

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Indgår i kategorierne
  Personlig pleje > Wellness > Lysterapi

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?