Bodytox Warm Patches Prøvepakke - 2 stk.

Bodytox Warm Patches Prøvepakke - 2 stk.
Se alle produkter fra Bodytox
Varenummer: 20665

Produktbeskrivelse

Bodytox  Warm Patches Prøvepakke - 2 stk.

Bodytox Lavendel Sleep Patches indeholder en blanding af ingredienser i høj kvalitet, herunder turmalin (en energikrystal) og træeddike som de væsentligste ingredienser, der hjælper med at simulere zoneterapeutiske handlinger. Lavendelolien i plastrene arbejder sammen med ingredienserne for ikke kun at støtte den naturlige udrensning af kroppen, men også at hjælpe brugeren til at opnå en god nats søvn med færre søvnafbrydelser.

Ifølge medicinsk viden har den menneskelige krop over 360 akupunkturpunkter, hvoraf 60 af disse og ca. 7000 nerveender er placeret på fodsålerne. Bodytox Lavendel Sleep Patches arbejder på et lignende princip som i zoneterapi, baseret på teorien om, at organer og områder af kroppen afspejles i et meridianpunkt (akupunkturpunkt).

Meridianpunkter på fødderne kan stimuleres til at fremme en jævn strøm af energi til de store organer i kroppen, som kan skabe en beroligende og rensende effekt, der har medført, at mange brugere rapporterer, at de har opnået en bedre nattesøvn.

Lavendel indeholder en ingrediens kaldet ester, som er fremragende til at lindre træthed i kraft af sin afslappende effekt på krop og sind. Det er en ren og naturlig ingrediens med en unik aroma og vital livsenergi, udvundet fra urter, der frigør spændinger og pacificerer nerverne uden toksicitet.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.