Urtegaarden Amyrisolie balsamifera - 10 ml

Urtegaarden Amyrisolie balsamifera - 10 ml
Se alle produkter fra Urtegaarden
Varenummer: 2719

Produktbeskrivelse

Ingredienser

Urtegaarden Amyris balsamifera kan bl.a. bruges i hudpleje/kosmetik, hvor den virker antiinflammatorisk.

Æterisk betyder flygtig og let fordampelig, dermed adskiller æteriske olier sig fra for eksempel mandel- og olivenolie, der ikke fordamper.
Æteriske olier findes i mange lægeplanter, i frugtskaller og i visse blomster. Olierne udvindes fortrinsvis ved vanddampdestillation af de friskhøstede planter. De æteriske olier er koncentrater, der anvendes dråbevis eller fortyndet. Æteriske olier anvendes alt efter deres art bl.a. som smagsstof i slik, duftgiver til kosmetik eller i aromaterapi.

Urtegaardens sandeltræolie (amyrisolie) er fremstillet ved vanddampdestillering af rod og ved fra Amyris balsamifera. Den har fin blød træagtig duft.

Anvendelse:
Æterisk sandeltræolie kan med fordel bruges i kosmetik, hvor den virker antiinflammatorisk.
Velegnet til alle hudtyper, især tør, moden og sensitiv.

Vejledende dosering:
Max 1%. Må aldrig anvendes ufortyndet. Kun til udvortes brug.
Sandeltræolie er meget tyktflydende, det er ofte nemmest at bruge en lille spatel at tage den op fra flasken med.


Indhold: 10 ml

Ingredienser:

Amyris Balsamifera Bark Oil

Allergener:

Farnesol

Oprindelsesland: EU / ikke EU

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.