Unique Eukalyptusolie - 10 ml

1
(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Unique Products
Varenummer: 3367

Unique - Eucalyptusolie er en 100% ren æterisk olie - Eucalyptus globulus

Eucalyptusolien udvindes af eucalyptustræets blade ved dampdestillation. 100 kg blade giver ca. 3 kg. olie. Olien er klar og har en stærkt kamferagtig duft, som gør den effektiv til at holde insekter væk. Eucalytustræet stammer fra Australien og er et af verdens hurtigt voksende træer, der kan blive op til 150 meter højt. I dag dyrkes eucalyptustræer i Australien, Spanien, Portugal, Zimbabwe, Indien, California og Kina.

I sommervarmen kan træerne se ud, som om de er indhyllet i blå tåge, når den æteriske olie fordamper. Heraf også navnet "Blue Mountains" på den bjergkæde i New South Wales, Australien, hvor træerne er dominerende. I mange suptropiske og tempererede lande har folk et træ i baghaven. De bruger den f.eks. når de er forkølede til dampbade. Olien har en kølende virkning på kroppen. På mange flyruter, f.eks. New Zealand Air, udleveres et eucalyptus dampbad til passagere med voldsomme problemer med propper i ørerne, idet den åbner luftvejene.

Eucalyptusolie kan irritere nyrerne, hvis den anvendes i for store koncentrationer - overhold derfor de anbefalede fortyndinger.
Olien kan f.eks. bruges til massage og bade, hvor den virker opløftende og styrkende. Efter en hård arbejdsdag klarer og stimulerer den hjernen og forebygger døsighed. I massage er den effektiv mod ømme muskler.

Brug i hjemmet: Om sommeren er den god til at holde insekter væk med. Den renser luften i hjemmet og er særlig effektiv sammen med lavendel om vinteren.


Indhold: 10 ml.

Ingredienser:

Eucalyptus Globulus Oil (Einecs 283-406-2)

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Unique Products
Varenummer: 3367
Sundhedsfare Kronisk Sundhedsfare Miljøfare Brandfarlig
Sundhedsfare Kronisk Sundhedsfare Miljøfare Brandfarlig

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.