Riemann P20 Lotion SPF 20 - 200 ml

1
(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Riemann P20 Sun Protection
Varenummer: 6040

P20 solcreme med faktor 20, får du en medium beskyttelse mod solens UVA og UVB stråler

Riemann P20 er en sollotion med faktor 20. Sammensætningen af P20 giver en tynd konsistens, som gør det nemt at påføre et jævnt lag sollotion på hele kroppen, på denne måde bruger du et minimum af tid til at beskytte dig mod solen. Riemann P20 er samtidig effektiv, selvom du er i vandet i løbet af dagen.

P20 Sun Protection SPF 20 lotion, med faktor 20, får du en medium beskyttelse mod solens UVA og UVB stråler. Faktor 20 anbefales til dig, som har en lys til lys brun hud; hudtype 3-4. Vi anbefaler altid solcreme med faktor 30 eller faktor 50 til børn.

Bemærk: Dette er generelle retningslinjer, da alles hud er forskellig. Forsøg at bestem, hvilken hudtype du har og tilpas herefter. Følg solrådende og din sunde fornuft, og prøv passende produkter i en kort periode i solen for at undgå overeksponering og/eller solskoldning.

Anvendelse:

Sollotionen bør påføres efter behov. Den er transparent, efterlader ikke hvide striber på huden, fedter ikke og absorberes hurtigt. Ved frottering med håndklæde, bør P20 påføres igen, da fjerner solcremen fra huden.


Indhold:
200 ml

Ingredienser:

Alkohol denat, C12-15 Alkyl Benzoate, Homosalate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Octocrylene, PPG-15 Stearyl Ether, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Acrylates/Octylacrylamide Copolymer, Hydroxypropylcellulose

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Indgår i kategorierne
  1. Personlig pleje
  2. Solcreme
(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Riemann P20 Sun Protection
Varenummer: 6040

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.