Eucerin Sun Fluid Pigment Control SPF 50+ - 50 ml

Eucerin Sun Fluid Pigment Control SPF 50+ - 50 ml
Se alle produkter fra Eucerin & Eucerin Sun Protection
Varenummer: 40745

Eucerin Sun Fluid Pigment Control SPF50+ - Forhindrer pigmentforandringer forsaget af solen

Denne særlige solcreme fra Eucerin er i form af en ansigtscreme, specielt formuleret til at tilbyde ekstra beskyttelse for huden, så du undgår pigmentpletter og solskade i ansigtet. Cremen har en SPF faktor på 50+, så du får den absolut bedste beskyttelse. Produktet er egnet til absolut alle hudtyper, og kan også bruges af dig med følsom hud. 

Egenskaber

  • Reducerer samt forebygger mørke pigmentpletter
  • Velegnet som base for makeup for ekstra beskyttelse
  • Inderholder kun lidt parfume
  • Er certificeret Hawaiian Reef Safe

Aktive Ingredienser

Sun Fluid Pigment Control får sine gode egenskaber af nøje udvalgte ingredienser, som alle indeholder aktive stoffer, som er særligt virksomme på din hud. 

Cremen får sin evne til at udjævne og forebygge pigmentpletter gennem den patenterede ingrediens Thiamidol, som arbejder i de dybere hudlag for at reducere de mørke pletter jævnt over tid. 

For at beskytte optimalt mod solen samt forebygge nye solskader kombinerer Eucerin sin avancerede spektralteknologi af bredspektrede UVA- og UVB solfiltre med ingrediensen Licochalcone A, som går ind og neutraliserer frie radikaler forsaget af UV-stråling. På denne måde holdes hudens barriere sund. 

Derudover er cremen tilsat glycyrrhetinic acid, som medvirker til at understøtte hudens eget DNA-reparationssystem, så huden vedligeholdes. 

Cremen absorberes hurtigt på huden og har en let konsistens, der gør den velegnet som almindelig dagcreme, der beskytter dig optimalt hele dagen. 

Sun Protection fra Eucerin

Eucerins solplejeserie er særligt udviklet til specielt udsatte og følsomme hudtyper, som særligt kan påvirkes af solens stærke UV-stråler, når de er værst. Produkterne er alle klinisk og dermatologisk testede - her er resultatet, at Sun Fluid Pigment Control har en høj hudvenlighed og giver effektiv beskyttelse. 

Indhold: 50 ml

Ingredienser

Aqua,  Alkohol-denat,  Butylmethoxydibenzoylmethan,  Ethylhexyl-salicylat,  Butylenglykoldicaprylat-dicaprat,  Ethylhexyl Triazone,  Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine,  Homosalate octocrylen,  C12-15 Alkylbenzoat,  Cetearylalkohol,  Phenylbenzimidazol sulfonsyre,  Tapioca stivelse,  Isobutylamido Thiazolyl Resorcinol,  glycyrrhizinsyre,  Glycyrrhiza Inflata-rodekstrakt,  glycerin,  tocopherol,  Glucosylrutin,  isoquercitrin,  Chondrus Crispus Extract,  Xanthan Gum, Natriumstearoylglutamat,  Glycerylstearat,  Carbomer,  Acrylater-C10-30-alkylacrylat Cross-Polymer,  Natriumchlorid,  Dimethicone,  Trisodium EDTA,  Natriumhydroxid,  phenoxyethanol,  Parfum

Fri for octinoxat og oxybenzone.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Indgår i kategorierne
Solcreme Solpleje Dagcreme

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice