Avivir Aloe Vera After Sun - 150ml

Avivir Aloe Vera After Sun - 150ml
Avivir Aloe Vera After Sun - 150ml
Avivir Aloe Vera After Sun - 150ml
(3) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Avivir Aloe Vera
Varenummer: 6357

Produktbeskrivelse

Ingredienser
Anmeldelser

Avivir Aloe Vera After Sun køler huden, reducerer rødme efter solbadning og forlænger sommerglød. Avivir Aloe Vera After Sun er fremstillet med respekt for både mennesker og natur. Avivir Aloe Vera After Sun har svanemærket og er 90% økologisk Aloe Vera og 100% fri for parfume, parabener og farvestoffer. Ydermere har denne AfterSun en miljøvenlig emballage.

Vinder af Danish Beauty Award 2011
Avivir Aloe Vera After Sun er af Danish Beauty Award i 2011 kåret til det bedste kropsplejeprodukt. Dommerpanelet udtalte blandt andet om Avivir Aloe Vera Aftersun: "Når et produkt overgår alle forventninger og virker fugtgivende, plejende og beroligende på selv de mest ømfindige hudtyper, ja, så er dommerpanelet overbevist og begejstret over, at noget så enkelt kan være så effektivt!"

Med sit høje indhold af økologisk Aloe vera understøtter Avivir Aloe Vera After Sun hudens naturlige forsvar, som hæmmes af solens UV-stråler. Det er vigtigt at styrke hudens modstandskraft efter solbadning, fordi UV-stråler kan nedbryde hudens strukturer og forårsager frie radikaler, som kan danne irritationer, allergiske reaktioner, fremme hudens aldringsproces eller det, der er værre.

KLAR TIL EN NY DAG I SOLEN?
Imens det høje indhold af Aloe vera tager sig af dagens solpåvirkninger, forberedes huden til en ny dag i solen. AVIVIR Aloe Vera AfterSun indeholder et unikt compleks af saccharider, som forøger dannelsen af melanin. Melanin giveren smuk sommerglød.

Farven er også hudens naturlige måde at beskytte sig imod skader forårsaget af UV-stråler. Når huden er lys, er forsvaret ikke særlig stærkt, og huden er mere sårbar overfor UVstrålerne. Det betyder med andre ord, at jo mere brun huden er, jo mindre er risikoen for at blive solskoldet, og forårsage permanente forandringer i huden. AVIVIR Aloe Vera After Sun giver dig således pleje, genopbyggelse og forbedret bruningsresultat i et og samme produkt.

Svanemærket

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.