Decléor Spa Kit - 1 stk.

Decléor Spa Kit - 1 stk.
Se alle produkter fra Decléor
Varenummer: 37627

Decléor Spa Kit - til dig der elsker Decléor

Decléor Spa Kit indeholder 6 forskellige produkter i special størrelser. Dette sæt er en blanding af fugtgivende og nærende produkter til både ansigt og krop.

Sættet indeholder følgende:

Decléor Aroma Confort Moisturizing Body Milk - 50 ml.
Decléor 1000 Grain Body Exfoliator - 50 ml.
Decléor Aroma Cleanse 3 in 1 Cleansing Mousse - 50 ml.
Decléor Hydra Floral Anti-Pollution Hydrating Gel Cream - 15 ml.
Decléor Hydra Floral Ultra-Moisturising & Plumping Mask - 15 ml.
Decléor Aromessence Neroli Olieserum - 1 ml.


Decléor Aroma Confort Moisturizing Body Milk

Decléor Aroma Confort Nourishing Body Milk er en nærende og velduftende fugtcreme, der kan bruges til hele kroppen. Den er velegnet til både mænd og kvinder med normal til tør hud. Den blødgør og beskytter huden og har en beroligende virkning takket være essentielle olier. Få en gennemfugtet, velplejet og dejlig blød hud med denne lette bodylotion, der hurtigt absorberes af huden uden at fedte.

Decléor 1000 Grain Body Exfoliator

Decléor Aroma Cleanse 1000 Grain Body Exfoliator er en skøn bodyscrub, der fjerner døde hudceller og tør hud og afslører en frisk og blød hud. Takket være nøje udvalgte ingredienser efterlades din hud eksfolieret, glat og silkeblød.

Decléor Aroma Cleanse 3 in 1 Cleansing Mousse

Decléor Aroma Cleanse 3in1 Hydra-Radiance Smoothing & Cleansing Mousse er en rig, triple-action rense-mousse, der indeholder en kombination af aktive ingredienser, der efterlader huden ren, smuk og jævn. I forbindelse med en smule vand kommer en effektiv mousse, der renser, peeler og blødgører i dybden. Grape juice og papaya extract samt japansk mulberry arbejder sammen for at fjerne døde hudceller og giver dermed en renere, blødere hud med det samme. Derudover fugter og beskytter neroli olie og hyaluronic acid huden mod dehydrering.

Decléor Hydra Floral Anti-Pollution Hydrating Gel Cream

Det er en let og fugtgivende creme i en let cremet geléform, som hurtigt trænger ind i huden og efterlader den blød og glat og ikke mindst beskyttet mod den forurening, som vi hver dag befinder os i. Cremen danner en beskyttende hinde på huden uden at virke fedtet og tung.

Decléor Hydra Floral Ultra-Moisturising & Plumping Mask

Denne ansigtsmaske er intensivt fugtgivende, og har en dybdevirkende effekt, så din hud vil føles silkeblød og velplejet i lang tid. Det er en crememaske som forvandles til en let olie, når den bliver masseret ind i huden. Olien absorberes hurtigt, og fedter ikke.

Decléor Aromessence Neroli Olieserum

Denne beroligende og multi-aktive serum fra Decléor gendanner fugtbalancen og giver din hud en frisk glød. Serummet er nemt at påføre, absorberes hurtigt og føles silkeagtig på din hud. Den passer til alle hudtyper, og er lavet af 100 % rene og aktive olier, blandt andet Neroli olie, som kommer fra Pomeranstræets blomster (appelsinblomst).

Indgår i kategorierne
Rejseapotek Restsalg Sæt & Kits

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.