AHAVA Men Moisturizing Set - 1 stk.

AHAVA Men Moisturizing Set - 1 stk.
Se alle produkter fra AHAVA & AHAVA men
Varenummer: 35542

AHAVA Men Moisturizing Set - fugtgivende pleje til mænd

AHAVA Men Moisturizing Set indeholder 3 forskellige produkter med ingredienser fra Det Døde Hav. Sættet indeholder følgende:

  • AHAVA Soothing aftershave
  • AHAVA Mineral Shower Gel
  • AHAVA Roll On uden aluminium

AHAVA Soothing aftershave

Ahava Men Soothing After Shave Moisturizer har en antibakteriel formel, der øjeblikkeligt beroliger irriteret hud. Den beroliger og heler huden med det samme efter barbering. Cremen er rig på mineraler og absorberes hurtigt af huden. Huden efterlades beroliget, blød og beskyttet. Ahava’s hudplejeprodukter bygger alle på de fineste hudvenlige ingredienser som Det Døde Hav kan tilbyde.

AHAVA Mineral Shower Gel

Ahava Men Mineral Shower Gel renser huden uden at virke udtørrende, så du efterlades med en forfrisket og fugtet hud. Gelen er beriget med mineraler fra Det Døde Hav og beroligende planteekstrakter. Den renser uden at udtørre, så du efterlades med en fugtet og beroliget hud.

AHAVA Roll On uden aluminium

Ahava Mineral Deodorant til mænd er til dig med bevidste valg. Denne deodorant fra Ahava er uden alkohol og aluminiumsklorid. Den er beriget med mineraler fra Det Døde Hav, der plejer og vedligeholder en fungerende hud. Deodoranten indeholder endvidere E vitamin, der er en stærk antioxidant. Denne ingrediens beskytter huden mod ydre påvirkning, samtidig med at den har en helende effekt på huden. Deodoranten har en mild,  men meget maskulin duft uden kemisk tilsat parfume eller andre allergifremkaldende ingredienser.

Indehold:
1 x AHAVA Soothing aftershave 50 ml.
1 x AHAVA Mineral Shower Gel 40 ml.
1 x AHAVA Roll On uden aluminium 50 ml.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?