Green People Tandpasta - 50 ml

Green People Tandpasta  - 50 ml
Se alle produkter fra Green People
Varenummer: 12861
GreenPeople Tandpasta Ø - 50 ml

Fås i 5 varianter:
Mandarin (børn), Citrus og Aloe Vera, Fennikel, Pebermynte, Minty Cool.

Certificeret økologisk tandpasta. GreenPeoples naturlige tandpasta er formuleret med økologiske ætiske olier, Aloe Vera, Vitamin C og Myrra for at give optimal beskyttelse mod bakterievækst som er en af de alvorligste årsager til huller i tænderne og tandkødssygdomme. Tandpastaen er egnet til alle med følsomt tandkød.

100% naturlig tandpasta til hele familien. Indeholder ikke sodium lauryl (SLS, natriumlaurylsulfta) - et tensid, der får tandpasta til at skumme og kan virke irriterende på tandkød og gummer. Der er ikke tilsat fluor, kunstige sødestoffer, farvestoffer eller alkohol. 
Mandarin (børn): Børst nænsomt tænder og gummer morgen og aften. Ufarlig at sluge. En 100% naturlig, skånsom og økologisk børne tandpasta uden tilsætning af fluor, triclosan, sorbitol, kunstige sødestoffer, parabener, petrokemikalier, phthalater og kunstige farvestoffer

Citrus og Aloe Vera:
Tandpasta med økologisk aloe vera & citrus. Er 100% naturlig uden brug af fluor og andre syntetiske tilsætningsstoffer. Ideel til sensitivt tandkød og følsomme tænder. Kan bruges af hele familien.

Fennikel: Tandpasta med økologisk fennikel og propolis, 100 % naturlig uden brug af fluor og andre syntetiske tilsætningsstoffer. Kraftig anti-bakteriel virkning. Styrker gummer og tandkød.

Pebermynte: En naturlig tandpasta med traditionelle pebermynte smag. Ideel til følsomme tænder og tandkød, passer til hele familien. Uden tilsætning af fluor, triclosan, sorbitol, parabener, phthalater, kunstige sødemidler, petrokemi og farvestoffer for at give dig den reneste tandpasta naturen kan tilbyde. 

Minty Cool: Indeholder økologisk Aloe Vera, Pebermynte og Spearmint. Smager og skummer mere som traditionel tandpasta. Effektiv til "tør i munden" syndrom. Anti-bakteriel med effektiv rensende virkning. Det rigtige naturlige alternativ til dem som er vant til traditionelle tandpastaer men som ønsker at undgå skrappe tilsætningsstoffer som sodium laural sulfat, fluor, kunstige sødestoffer og anden syntetisk tilsætning.
Mandarin/Aloe Vera Indeholder:
Citrus/Aloe Vera Indeholder:
Fennikel Indeholder:
Pebermynte Indeholder:
Minty Cool Indeholder:

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Indgår i kategorierne
Tandpasta
EcoCert 100% økologisk

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?