TePe Nova Extra Soft

TePe Nova Extra Soft
TePe Nova Extra Soft
TePe Nova Extra Soft
TePe Nova Extra Soft
Se alle produkter fra TePe
Varenummer: 29632

TePe Nova Extra Soft - Skånsom og effekt børste til en god tandrensning

TePe Nova tandbørsten er specielt egnet til at være ekstra effektiv omkring de bagerste tænder. Børsten har et afspidset hoved, som gør det lettere for dig at komme dybt ind i munden, mens børsterne på spidsen går udad, så du kan 'omringe' tænderne under børstningen. 
Det bløde greb er super brugervenligt og kan bøjes helt uden opvarming, så du let kan tilgå alle afkroge i munden. Børstehårene er ekstra bløde og afrundede hvilket gør rensningen yderst skånsom mod tænderne. 

Om mærket:
TePe ved, at ordentlig mundhygiejne hænger stærkt sammen med dit overordnede gode helbred. Derfor finder firmaet innovative og moderne løsninger til at bevare det sunde smil og det gode miljø i munden. Alle TePes produkter er yderst funktionelle og af den højeste kvalitet, så alle kan få en god mundhelse. Deres produkter er udviklet af specialister og bruges i 60 forskellige lande verden over. 

Indhold: 1 stk

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?