Oral-B Vitality White Sensi UltraThin + Gum & Enamel Pro-Repair Tandpasta 75 ml.

1
Se alle produkter fra Oral-B
Varenummer: 50940

Oral-B Vitility White Sensi Ultrathin + Gum & Enamel Pro-Repair Tandpasta - gaveæske med elektrisk tandbørste og tandpasta

Denne tandpleje-pakke er en super god gaveidé til dig selv eller en du holder af. Den indeholder Oral-B Vitality 100, som er en klassisk, elektrisk tandbørste, og en tandpasta til daglig beskyttelse af tænder og tandkød. Tandbørsten giver dig en grundig tandbørstning hver eneste dag for at vedligeholde en sund mundhygiejne. Den omslutter hver eneste tand for at fjerne plak mere grundigt end en manuel tandbørste. Den er lavet med et godt, vandtæt håndtag, som giver dig et sikkert greb og endvidere er nemt at rengøre. Ydermere har den et indbygget, genopladeligt batteri med op til 25 minutters kontinuerlig brug.

Tandpastaen i pakken er Oral-B Gum & Enamel Pro-Repair, som hjælper med at passe på dine tænders emalje og særligt tandkødet. Den neutraliserer skadelige bakterier i munden for at reducere sensitivitet og irritation samt beskytter tænderne mod syrenedbrydning.

Anvendelse

To gange dagligt - morgen og aften (og ved behov) af 2 minutter pr. børstning.
For optimal brug bør dit børstehoved udskiftes hver 3. måned, eller når den er slidt.


Indhold:
1 stk.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Oral-B
Varenummer: 50940

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.