Beconfident Whiten X3 Strips - 20 stk.

1
Se alle produkter fra Beconfident
Varenummer: 55662

Beconfident Whiten X3 Strips - tandblegningsstrips der fjerner misfarvning på tænderne

Letanvendeligt tandblegningsstrips fra Beconfident Teeth Whitening. Stripsene indeholder tandblegningsgel, der er baseret på den patenterede Dual Boost x1 tandblegningsgel samt 0,1% peroxid, som fjerner overfladisk og mere dybt siddende misfarvning. Stripsene er specieldesignede og kan påføres direkte på tænderne. Hvert brev i pakken indeholder 2 strips, der er individuelt designet til den bedst mulige tilpasning til over- og underkæben. Produktet er sikre at anvende og skaber ikke ubehag eller øget følsomhed i tænderne.

OBS: Produktet må ikke synkes. Afbryd straks behandlingen ved irriteret, betændt eller blødende tandkød. Produktet anbefales ikke for personer under 18 år og bør ikke anvendes ved tandregulering og ved allergi overfor indholdsstofferne. Gravide og ammende bør rådføre sig med en læge før anvendelse. 

Anvendelse:

Anvend et spejl, da det letter påføringen. 

1. Åbn posen forsigtigt og fjern den gennemsigtige folie med stripsen. Stripsen kan anvendes med det samme. Vent dog ikke længere end 15 minutter efter åbningen.
2. Løft den længere rektangulære strimmel fra folien. Anbring den på den øverste række af tænderne med den side, der sad på folien mod tænderne. Placér strimlen jævnt langs tandkødet. Resten af strimlen skal foldes bag tænderne. Tryk let mod strimlen for at fastgøre den på tænderne.
3. Fjern den korte letbuede strimmel i den nederste tandrække fra folien. Påfør den på den nederste række af tænderne, som beskrevet ovenfor. Tryk forsigtigt for at fastgøre strimlen.
4. Lad produktet arbejde i ca. 15 minutter.
5. Fjern dernæst stripsen. Den resterende gelrest fjernes let ved hjælp af en tandbørste. Skyl til sidst munden grundigt med vand.

Opbevaring:

Bør opbevares tørt, køligt og utilgængeligt for børn


Indhold:
20 stk. - svarer til 10 dage behandling.

Ingredienser:

Glycerin, Natriumbicarbonat, Cellulose gum, Sodium Coco-Sulfate, Disodium EDTA, Carbomer, CI 42090, Brintoverilte, Menthol

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Beconfident
Varenummer: 55662

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.