Beconfident Teeth Whitening Night Serum - 10 ml.

1
Se alle produkter fra Beconfident
Varenummer: 55660

Beconfident Teeth Whitening Night Serum - blegende og reparerende tandgel til brug om natten

Night Serum fra Beconfident Teeth Whitening er en blegende og reparerende tandgel til brug om natten. Serummet børstes på tænderne og hjælper med at styrke og udfylde mikrorevner i emaljen, samt fjerne misfarvning. Produktet indeholder calcium, der reparerer små revner i emaljen og nedsætte følsomheden i tænderne. Derudover indeholder produktet også hydroxyapatite, som støtter den naturlige reparationsproces af emaljen. En anden ingrediens der er i serummet er fluor, som styrker emaljen og forhindrer caries, samt kamille der virker beroligende på tandkødet. Produktets blegende effekt skyldes et indhold af 0,1% hydrogen peroxide og Tetranatriumpyrophosphat. Tænderne fremstår stærke og synlig hvidere med en skinnende overflade. Frisk smag af mynte.

Anvendelse:

Natserummet påføres på tænderne om aftenen efter tandbørstningen. Gelen påføres ved hjælp af den medfølgende børsteapplikator eller ved hjælp af en fingerspids. Skyl ikke munden efterfølgende, da gelen skal virke over natten.


Indhold:
1 stk. natserum 10 ml. 
1 stk. påføringsbørste
Brugsanvisning

Ingredienser:

Aqua, Glycerin, Sorbitol, Calcium Hydroxyapatite, Aloe barbadensis leaf juice, Tetrasodium Pyrophosphate, Carbomer, Petrolatum, Sodium Fluoride, Sodium, Saccharin, Xanthan gum, Kamilleblomstekstrakt, Mentha piperita olie, Urea Peroxide, Tocopherol Acetate, Polysorbat 20, Phenoxyethanol, Triethanolamine

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Beconfident
Varenummer: 55660

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.