Beconfident Bideskinne Protect - 1 stk.

1
Se alle produkter fra Beconfident
Varenummer: 55652

Beconfident Bideskinne Protect - modvirker tandskæren og tandpres

Bideskinne med enkelt design fra Beconfident, der mindsker skader på tænderne og forhindrer lyde, som opstår i forbindelse med tænderskæren og tandpres. Den bidrager også til bedre søvn, da den forebygger hovedpine og ubehag, som der kan komme ved tænderskæren og tandpres, samt lindre og afhjælper smerter i ansigtet og tandsmerter. Bideskinnen har bideplader, der aflaster kindtænderne, hvilket forhindrer fortænderne i at blive samlet sammen og fremmer frie luftveje. 

Man foretager en éngangsjustering uden kogning eller opvarmning. Kropsvarmen former skinnen efter kæbens størrelse og det individuelle bid.

OBS: Bideskinnen bør ikke anvendes til børn under 18 år. Den kan ikke bruges som sports mundbeskytter. Må ikke anvendes i mere end 8 timer om dagen. Den må heller ikke bruges til dysfunktion i kæben eller ved brug af bøjler eller proteser, ved tandsmerter, ansigtssmerter, tyggeproblemer eller luftvejsproblemer. 

Egenskaber:

  • Bideskinne til at mindske skader på tænderne
  • Bidrager til bedre søvn
  • Godkendt som medicinsk udstyr
  • Indeholder ikke BPA, Latex, silikone og fhtalater
  • Emballage med fleksibel opbevaringsboks og brugsanvisning

Anvendelse:

Bideskinnen bør anbringes i munden i ca. 30 minutter før sengetid for optimal tilvænning. Luk læberne men slap af i kæben. Det er normalt at opleve ømhed, hovedpine og ubehag i munden og kæberne det første stykke tid ved brugen af bideskinnen - det går over igen.

Læs altid brugsanvisningen grundigt igennem før brug og kontakt tandlægen ved tvivlsspørgsmål.

Rengøring og vedligeholdelse:

Skyl skinnen efter anvendelse og lad den tørre inden den anbringes i opbevaringsæsken. Udskift skinnen, hvis der forekommer sprækker eller når plasten gulner.


Indhold:
1 stk.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Beconfident
Varenummer: 55652

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.