SB12 mundskyl Duo - 250 ml

SB12 duo mundskyld 250 ml
(5) Se anmeldelser
Se alle produkter fra SB12
Varenummer: 6386

SB12 Duo mundskyl mod dålig ånde!
- Giver frisk ånde + stærke tænder!

SB12 duo er et mundskyllemiddel mod dårlig ånde, med fluorskyl, som beskytter dig mod huller i tænderne. SB12 duo neutraliserer de stoffer og processer, der giver dårlig ånde. Den indeholder en unik sammensætning af klorhexidin og zink i lave koncentrationer. Flere undersøgelser har vist, at dette giver hurtig virkning og frisk ånde i 12 timer. Den sammensætning, som forskerne ved Oslo Universitet er nået frem til, er patenteret og er unik for SB12-produkterne.

Stærke tænder
SB12 duo indeholder 0,05 procent natriumfluorid. Daglig skylning med fluor har en veldokumenteret virkning mod karies og er et meget godt supplement til fluortandpasta.

Mundskylning, som indeholder et tilstrækkeligt højt indhold af natriumfluorid (0,05–0,2 procent), forstærker tandpastaens fluoreffekt på tænderne, når du skyller lige efter børstningen. Fluoren trænger ind i tandoverfladen, som bliver stærk og modstandsdygtig over for syreangreb.

Et produkt – dobbelt virkning
Fra nu af er valget af mundskyllemiddel enkelt: SB12 duo giver både frisk ånde og stærke tænder. Desuden er smagen stærk og forfriskende, så virkningen kan føles!

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.