SB12 Mild mundskyl - 250 ml

1
Se alle produkter fra SB12
Varenummer: 6388

SB12 Mild mod dårlig ånde har en mild smag, men samme effekt som de øvrige SB12 produkter. Den er udviklet efter ønske fra brugerne om en mildere smagsprofil.

SB12 virker i 12 timer, idet produktet binder sig kemisk til vævet i mundhulen. Mundplejemidlet er udviklet, vurderet og dokumenteret ved hjælp af en gaskromatograf (et specifikt udviklet instrument, der kan registrere svovlgasser), som der kun findes få af i verden.

SB12 modvirker forekomsten af dårlig ånde ved at neutralisere og forhindre forekomsten af de svovlgasser, som bakterierne efterlader, og som forårsager dårlig ånde.

SB12 indeholder fluor
Da mange vælger at skylle med SB12 straks efter tandbørstning, er produktet forebyggende tilsat 0,05 % natriumfluorid. Fluoren beskytter mod karies. Hvis du allerede har fået ordineret fluorskylninger, så spørg din tandlæge eller tandplejer om brugen af SB12.

Hvordan anvendes SB12?
Gurgl og skyl munden efter tandbørstningen med ca. 10 ml (2 teskefulde) SB12 i ½-1 minut, og spyt så væsken ud.
Eftersom SB12 er langtidsvirkende, kan munden skylles én gang dagligt for at opnå en effekt i 12 timer eller morgen og aften for at opnå effekt i 24 timer.

For bedste effekt: Skyl med vand, inden du skyller med SB12, hvis du lige har børstet tænder. SB12 indeholder desuden 0,023 % fluor, der beskytter mod karies og giver en fluorskylning.
Hvis du allerede er blevet ordineret at skylle med fluor, spørg da din tandlæge om anvendelse inden du anvender SB12.
Tip: Skyl med SB12 efter tandbørstningen om aftenen for at vågne med frisk ånde om morgenen.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra SB12
Varenummer: 6388

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.