Philips Sonicare eltandbørste til børn

Philips Sonicare eltandbørste til børn
Philips Sonicare eltandbørste til børn
Philips Sonicare eltandbørste til børn
Philips Sonicare eltandbørste til børn
Se alle produkter fra Philips
Varenummer: 39442

Produktbeskrivelse

Indhold

Sjov Sonicare eltandbørste til børn fra Philips - Interaktiv læring til en god tandbørstning!

Børn synes ikke altid, at det er sjovt hverken at få børstet tænder, eller at gøre det selv. Denne soniske eltandbørste fra Philips er designet specielt til at gøre den obligatoriske tandbørstning langt sjovere og mere underholdende for dit barn, så de gør mere ud af selv at børste bisserne effektivt! 

Den skånsomme tandbørste giver en let tandbørsting med sin elektriske egenskab og soniske teknologi. Teknologien indebærer, at der er flere børstebevægelser pr. minut, end en manuel tandbørste ville give på en helt måned! Alle afkroge af tænder og tandkød rengøres effektivt men skånsomt, af hensyn til den sarte barnemund. Hvad der gør Philips Kids Sonicare tandbørsten unik er, at den er tilknyttet en smart app via Bluetooth! I den interaktive app findes figuren Sparkly, som vil guide dit barn til en grundig og optimal tandbørstning hver dag. Sparkly hjælper med at motivere dit barn til at børste igennem, og giver det belønninger, når det gøres ekstra godt!

Tandbørstens gode og praktiske fordele

 • Gummibelagt børstehoved, som skåner hele munden. Sonisk teknologi presser vand og tandpasta ind i alle hjørner og sprækker.
 • Tandbørsten har både et smalt og bredt greb, så det passer til små børnefingre. Skridsikkert ergonomisk gummigreb gør tandbørsten modstandsdygtig og let at holde både for forældre og barnet selv.
 • Kommer med et standard børstehoved, men kan tilkøbes et mere kompakt børstehoved også til børn.
 • Styrkeindstillinger gør det let at regulere hvor hård tandbørstningen skal være.
 • Med tandbørsten følger der 8 sjove klistermærker, som barnet selv kan bruge til at pynte grebet med. Skift udseende, så tit som du vil!
 • Interaktiv og sjov app med personaliseret børste-ven.
 • Undersøgelse viser, at 98% forældre mener, at Sonicare eltandbørsten får børnene til at børste længere og bedre.
 • 91% af tandlæger foretrækker Philips Sonicare til deres egne børn.

Sjov med Sparkly - bedre resultater dag for dag!

Når barnet skal børste tænder, kobles eltandbørsten til appen, når du aktiverer bluetooth på din telefon eller tablet. Appen registrerer, når en børstning startes, sættes på pause og afsluttes. Selvom du ikke har tændt for appen når du børster tænder, gemmer børsten på information fra de sidste 20 børstninger. Børstningerne synkroniseres med appen, når den åbnes igen. 

Sparklys interaktive verden

Sparkly vil gerne have rene og flotte tænder, men det er svært at børste selv, når armene er for korte, og hvis ikke man gør det, bliver tænderne jo snavsede og hullede - åh nej! I appen skal dit barn hjælpe Sparkly med at udklække fra sit æg. Herefter får barnet en helt personlig ven, som med tiden udvikler sig i takt med barnets børste-færdigheder.

Hjælp Sparkly med at børste tænder, mens du selv børster: Sparkly coacher og vejleder barnet til en bedre børsteteknik og belønner det med gaver og udmærkelser, når det gør det rigtige. Belønningerne kan bruges til at designe Sparkly, som barnet helt selv vil have den. Jo mere barnet passer Sparkly og udvikler sin børste-kunnen, jo mere udviklet bliver Sparkly selv. Tandlæger anbefaler, at man børster tænder mindst 2 minutter af gangen. Sparkly hjælper barnet med at nå den anbefalede tid, ved at guide det til at øge sin børstetid gradvist i 90 dage, indtil målet nås. Sparkly viser, hvordan man skal børste og fortæller barnet, hvor lang tid det skal børste i de forskellige dele af munden. Derudover kan der komme væmmelige plakangreb og andre farlige eventyr, som man skal børste væk sammen!
Med Philips Sonicare eltandbørsten kan dine børn lege og lære på én og samme tid - Sparklys visdom varer hele livet, da barnet læres, hvordan man optimalt børster sine tænder, mens man har det sjovt - Lærerig, effektiv og underholdende!

Praktiske detaljer:

 • Håndtag, materiale: Gummi
 • Strømkilde: AC/Batteri
 • Batteriteknologi: Lithium-Ion (Li-Ion)
 • AC indgangsspænding: 110-220 V

Indhold: 1 stk greb, 2 stk. børstehoveder.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.