Mr Natty Shipwreck Soap - 100 g

Mr Natty Shipwreck Soap er en håndlavet og koldpresset sæbe med en klassisk duft af vetiver og patchouli.
Se alle produkter fra Mr Natty
Varenummer: 23026

Mr Natty Shipwreck Soap er en håndlavet og koldpresset sæbe med en klassisk duft af vetiver og patchouli.Mr Natty Shipwreck Soap er en håndlavet og koldpresset sæbe med en klassisk duft af vetiver og patchouli. Den perfekte sæbe til morgenrutinen. Renser huden fri for skidt og snavs.

Har du glemt din deodorant er det ikke noget problem - Mr Natty's Shipwreck Soap har en lækker diskret maskulin duft af vetiver og patchouli og vil således fint kunne klare skærene.

Alle Natty's sæber er fri for parabener, petrokemikalier, kunstige duftstoffer, kunstige farvestoffer og konserveringsmidler.


Indhold: 100 g
Sodium Olivate, Aqua,Sodium Palm Kernalate, Sodium Palmate,Therabroma Cacao, Ricinus Communis, Pogostemon Cablin Oil, Vetiveria Zizaniodes Oil, Therabroma Cacao.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Indgår i kategorierne
Bad og Dusch til mænd Badesæber Rens Bad

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice