Organic Grooming (Men) - Sæbebar Dusk

1
Se alle produkter fra Organic Grooming
Varenummer: 6588

Organic Grooming - Sæbebar Dusk

Organic Grooming fra amerikanske Herban Cowboy er en lækker, velduftende herreserie baseret på rene økologiske og naturlige ingredienser uden skrappe og udtørrende kemikalier.

Organic Grooming Sæbebar med pimpsten, havtang og sort valnød er drøj men mild.

Serien er en flot serie til den kræsne og sundhedsbevidste mand, der ønsker naturlig pleje og velvære til krop og ansigt.

Organic Grooming serien fra Herban Cowboy indeholder ikke triclosan, aluminium, alkohol, propylene glycol, farvestoffer eller skrappe kemikalier.

"Hos Organic Grooming mener vi, at din hud fortjener lige så meget pleje og fokus som resten af kroppen. Veganske, naturlige og certificeret økologiske ingredienser samt genanvendelig emballage er grundlaget for vores engagement i såvel menneskers som miljøets sundhed." Luke & Lisa(stiftere)

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.