Philips OneBlade barberblade QP230/50 - 3 stk.

1
1
1
1
Se alle produkter fra Philips & Philips OneBlade
Varenummer: 41381

Philips Norelco OneBlade Barberblade til en skarp trimning

Med denne pakke indeholdende 3 stk. af Philips' enestående OneBlade barberblade, er du godt dækket ind de næste mange måneder, når det gælder trimning og styling af dit skæg! 

Det innovative OneBlade er designet til at holde i op til 4 måneder ad gangen, og holder sig rent og skarpt længe, så du opnår optimale resultater hver dag. Bladet er bygget til at kunne skabe skarpe kanter og linjer i dit skæg samt til at give ensartede resultater, helt uden at genere huden. Dets effektive skæreblade kører med 200 omdrejninger i minuttet mens et beskyttende lag sørger for ikke at trække og hive i hårstråene, så du på den måde sikres en komfortabel og irritationsfri barbering. OneBlade gør det muligt for dig at style alle længder skæg, præcis som du ønsker, og kan anvendes både med- og mod hårets groretning. 

Egenskaber

  • Nemme at klikke af og på din maskine
  • Til skægstubbe såvel som længere skæg
  • Glidebelægning og afrundede knive beskytter
  • Giver dig alle stylingfunktioner i ét produkt
  • Holder i op til 4 måneder inden udskiftning

Bladene påklikkes din Philips OneBlade QP2520/20 eller OneBlade QP2530/20 barbermaskinen, som begge kan købes til gode priser lige her. Du kan også få en mindre pakke indeholdende blot 2 stk. billigt lige her. 

Indhold. 3 stk 

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.