King C. Gillette Shave & Edging Razor - 1 stk.

1
Se alle produkter fra Gillette & King C. Gillette
Varenummer: 46384

Shave & Edging Razor fra King C. Gillette - skraber med 5 blade til en præcis barbering og præcisionstrimmer til skarpe kanter

Opnå en tæt og præcis barbering hver gang med denne skraber fra King C. Gillette. Skraberen har et solidt og stilrent håndtag, der giver dig et godt og sikkert greb under barberingen. Shave & Edging Razor har desuden et skraberhoved med 5 skarpe blade og en indbygget præcisionstrimmer, som sikrer en helt præcis barbering af dit skæg. Over bladene findes desuden en lubrastrip, som gør det muligt for skraberen at glide problemfrit over din hud.

Bladene på King C. Gillette Shave & Edging Razor er desuden sat på bløde lameller, som blidt udglatter huden og skaber en barbering helt tæt på huden. Ydermere har denne skraber en præcisionstrimmer på bagsiden, der er helt perfekt, når du laver helt skarpe linjer og kanter.

Fordele

  • Skraber med 1 udskifteligt blad.
  • Håndtaget har et godt greb for ultimativ kontrol.
  • Skraberen giver en helt tæt og præcis barbering.
  • Præcisionstrimmer bagpå til at lave skarpe kanter.
  • Lubrastrip til at beskytte din hud mod irritationer.
  • Kan nemt rengøres efter brug.

Anvendelse

Når barberbladet er slidt op kan du nemt udskifte det med et nyt fra pakken med King C. Gillette Shave & Edging Razor Blades - køb den lige her!


Indhold: 1 stk.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.