Gillette Fusion Proglide Power barberskraber

Gillette Fusion Proglide Power barberskraber
Se alle produkter fra Gillette
Varenummer: 7236
Ny Gillette Fusion ProGlide™ barberskraber

Den nye Gillette Fusion ProGlide barberskraber fås i manuel og power-udgave og er den mest teknologisk avancerede barberskraber fra Gillette til dato. Det er en udvikling i komfortabel barbering og ydelse til mænd.

Barberskraberen er omarbejdet og nydesignet til at give Gillettes mest behagelige barbering.

Gillette Fusion ProGlide har tyndere, finere blade* med en belægning med lille modstand. Hvert barberhoved har 5 blade + 1 præcisionstrimmer. Derudover:
  • Den nye bladstabilisator opretholder optimal afstand mellem bladene for at give komfort. Det giver bladene mulighed for at tilpasse sig til dit ansigts konturer.
  • Det nydesignede ergonomiske håndtag har ekstra greb. Det ribbede håndtag kanaliserer vand væk for bedre kontrol i våd tilstand.
  • Den forbedrede Lubrastrip™ er nu større end Fusions og giver et glat strøg. Den forbedrede formel med mineralolie og smørende polymer får skraberen til at glide lettere over din hud.
  • Den nydesignede præcisionstrimmer har forbedrede blade – der hjælper dig med at klare de problemområder, der er svære at barbere.
  • Snowplough komfortbeskyttelse kanaliserer overskydende barbergel væk, for at hjælpe med at opretholde bladenes kontakt med huden, og give en tæt, behagelig barbering.
Indgår i kategorierne
Skrabere & blade

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.