Gillette Fusion Proglide Manual barbermaskine

Gillette Fusion Proglide Manual barbermaskine
Gillette Fusion Proglide Manual barbermaskine
Gillette Fusion Proglide Manual barbermaskine
Se alle produkter fra Gillette & Gillette Fusion
Varenummer: 7235
Den nye Gillette Fusion ProGlide barberskraber er en udvikling i komfortabel barbering og ydelse til mænd. Gillette Fusion ProGlide barberskraber fås i manuel og power-udgave og er den mest teknologisk avancerede barberskraber fra Gillette til dato.

Barberskraberen er omarbejdet og nydesignet til at give Gillettes mest behagelige barbering.

Gillette Fusion ProGlide har tyndere, finere blade* med en belægning med lille modstand. Hvert barberhoved har 5 blade + 1 præcisionstrimmer. Derudover:
  • Den nye bladstabilisator opretholder optimal afstand mellem bladene for at give komfort. Det giver bladene mulighed for at tilpasse sig til dit ansigts konturer.
  • Det nydesignede ergonomiske håndtag har ekstra greb. Det ribbede håndtag kanaliserer vand væk for bedre kontrol i våd tilstand.
  • Den forbedrede Lubrastrip™ er nu større end Fusions og giver et glat strøg. Den forbedrede formel med mineralolie og smørende polymer får skraberen til at glide lettere over din hud.
  • Den nydesignede præcisionstrimmer har forbedrede blade – der hjælper dig med at klare de problemområder, der er svære at barbere.
  • Snowplough komfortbeskyttelse kanaliserer overskydende barbergel væk, for at hjælpe med at opretholde bladenes kontakt med huden, og give en tæt, behagelig barbering.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Indgår i kategorierne
Skrabere & blade

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?