Barberians Safety Razor - 1 stk.

1
1
1
1
Se alle produkter fra Barberians Copenhagen
Varenummer: 42039

Barberians Safety Razor til en klassisk, skarp barbering

Det danske grooming brand Barberians har designet denne stilfulde skraber af materialer i topklasse. Skraberen kan bruges til en traditionel barbering, som kun rigtige mænd gør det. 

Safety Razor er håndlavet af mørk afrikansk ibenholt kombineret med det fineste japanske stål, som er verdensberømt for dets holdbarhed, høje kvalitet og skarpe design. Resultatet bliver en stilren skraber, hvor der er givet ekstra meget opmærksomhed til detaljer og design. Skraberen har en perfekt afbalanceret vægt, som danner grundlag for et tæt resultat, hvor du skal tilbage til det fundamentale i barbering. Produktet er velegnet til den moderne mand, der elsker klassisk, skarpt design i topkvalitet. 

Anvendelse af Safety Razor

Skru hovedet af skraberen, så det separeres i 2 dele. Indsæt herefter barberbladet mellem de to stykker og skru forsigtigt hovedet på igen. Her er det vigitigt at forsikre sig, at hovedet sidder tæt til bladet. Hold skraberen i en 30° vinkel og barbér med hårets retning. Det kræver lidt øvelse, men til sidst vil du mestre en perfekt klassisk barbering. Efter brug renses skraberen med vand. 

Fordele

  • Fremstillet af kvalitetsmaterialer
  • Smagfuldt klassisk design
  • God placering- og greb i hånden
  • Perfekt vinkel på skrabehovedet
  • Dansk produceret

Indhold: 1 stk 

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.